Sisältöön »
 
geometric-1732847-960-720.jpg
 
 

Teknologiakumppanit

 

SteraLuxin teknologiakumppanit täydentävät SteraLuxin omaa osaamista. Solmimme kumppanuuksia varmistamme, että pystymme nyt ja jatkossa tarjoamaan laadukkaat ja monipuoliset vaihtoehdot asiakkaillemme.

 

c2-smartlight-logo-taustalla.png

C2 smartlight

C2 SmartLight on suomalainen teknologiayritys. Missiomme on tehdä jokaisesta ympäristöstä älykkäämpi uniikkiin sähkön ohjaukseen perustuvan teknologiamme avulla. Erityisosaamistamme ovat tarpeenmukaisen valaistuksen ratkaisut, joista nauttii jo kaksi kolmasosaa suomalaisista.

C2 SmartLight verkkosivuille -->

dc-one-logo-pohjalla707046606.png

DC one

DC ONE on suomalainen teollisuutta palveleva tasasähköjärjestelmien ratkaisutoimittaja. Valmistamme modulaarisia tasasähkökeskuksia sekä LED-kuormanohjaimia teollisuusvalaisimille. Uniikki teknologiamme tekee LED-valaisimista huoltovarmemman, pitkäikäisemmän sekä vähemmän energiaa käyttävän kokonaisratkaisun.

Yhtiössä panostetaan tuotteiden kehityksessä sekä valmistuksessa ennen kaikkea laatuun, käytettävyyteen ja turvallisuuteen. Innovatiivisilla ja kohteen mukaan valikoiduilla ratkaisuilla voimme täyttää asiakkaidemme elinkaari- ja laatukriteerit myös kaikkein kriittisimmissä teollisuuden olosuhteissa.

DC ONE verkkosivuille -->

 


<-- Yhteistyökumppanit

 
 
Pyydä tarjous

Käytämme evästeitä

Sivustolla käytetään evästeitä palvelun turvallisuuden, tehokkuuden ja käytettävyyden takaamiseksi.

Käytämme Google Analyticsiä keräämään anonyymejä tilastoja kotisivuvierailijoiden liikennemääristä ja käyttäytymisestä. Käytämme tietoja tuotteidemme ja kotisivujemme käyttäjäkokemuksen kehittämiseen.

Asetukset »