Sisältöön »
 
asennus-1.jpg
 
 

Asennuskumppanit

 

SteraLux hyödyntää paikallisia asennuskumppaneita valaisimien asentamiseen. Asennuskumppaneiden avulla pystymme varmistaan nopean ja laadukkaan asennustyön koko Suomessa ja samalla tuemme paikallisia toimijoita. Asennuskumppaneidemme työtä helpotamme laadukkailla ja helposti asennettavilla valaisimilla sekä ammattitaitoisella valaistussuunnittelulla.

 

ht-logo-background.png

Helsingin Talotekniikka Oy

PK-seutu, Uusimaa

Helsingin Talotekniikka Oy on vuonna 1996 perustettu sähköalan perheyritys. Hoidamme ammattitaidolla ja hyvällä asenteella kaikki rakennusten sähköiseen talotekniikkaan ja kiinteistöjen tekniseen kunnossapitoon liittyvät työt. Palvelualueena pääkaupunkiseutu ja Uusimaa.

Erikoisosaamistamme ovat mm. suurten teollisuus- ja liikekiinteistöjen saneerauksiin liittyvät sähköasennukset sekä valaistusmuutokset. Myös yksityisasiakkaiden sähkötyöt hoituvat tarvittaessa aina rakennusten sähkösuunnittelusta alkaen.

Helsingin Talotekniikan verkkosivuille -->

karppelin-logo-with-background.png

Karppelin Oy

Kanta-Häme

Karppelin Oy on sähköalan yritys Valtatie-2 varressa Jokioisilla. Toteutamme sähkötyöt, sähkö- ja valaisinsuunnitelmat sekä urakoinnit suunnittelusta toteutukseen. Toimimme Etelä- Suomen alueella, mutta projektikohtaisesti koko suomen alueella yhteistyö kumppaneiden kanssa.

Asiakkaitamme ovat teollisuuden laitokset, taloyhtiöt, uudisrakentajat, remontoijat ja yritykset. Valaisintoimittajiltamme sekä valaisinverkkokaupastamme löytyy valaisimet erilaisiin  kohteisiin yleisvaloista sisustukseen sekä teollisuuden ja maatalouden kohteisiin.

Karppelin verkkosivuille -->

pss-logo-background-2.png

Pohjois Suomen Sähkö Oy

Etelä-Pohjanmaa, Keski-Pohjanmaa, Pohjanmaa

Pohjois-Suomen Sähkö on osaava ja luotettava sähköliike Etelä-Pohjanmaan talousalueella. Toimialojamme ovat sähköasennus ja -urakointi, laitos- ja kodinkonehuollot sekä valaisimia, sähkötarvikkeita ja komponentteja myyvä myymälä.

PSS verkkosivuille -->

telila-logo-backgrounded.png

TeliläN SÄHKÖTYÖ OY

Pirkanmaa, Satakunta

Sähköurakointi ja sähköasennus ovat olleet Telilän ydinosaamista jo vuosikymmenten ajan. Palvelemme julkista sektoria, yritys- ja teollisuusasiakkaita sekä kotitalouksia koko eteläisessä Suomessa. Asiakas saa Telilästä ammattitaitoisen tiimin ja vakavaraisen kumppanin.

Telilän verkkosivuille -->

tss-logo-background1935716756.png

Tornion Sähkö-Service Oy

Lappi, Pohjois-Pohjanmaa

Sähkö-Service on 2011 perustettu sähköalan moniosaaja yritys.  Palvelemme rautaisella ammattitaidolla asiakkaitamme julkisella sektorilla, teollisuus -ja yrityskohteissa sekä pienemmissä kunnossapito -ja huolto-ongelmissa. Erikoisosaamisemme piiriin kuuluu mm. toimitilarakentaminen ja valaistus saneeraukset.   

Tornion Sähkö-Servicen verkkosivuille -->

vertek-logo-rgb-background715460921.png

Vertek Oy

Satakunta, Varsinais-Suomi

Rakentamis- ja kunnossapitopalvelumme tarjoaa luotettavan kokonaisuuden aina suunnittelusta rakentamiseen ja häiriöttömään ylläpitoon asti, oli kyse sitten sähkö- tai tietoliikenneverkoista tai vaativista teollisuuden ratkaisuista.

Vertek Oy:n verkkosivuille -->

 

KIINNOSTAAKO YHTEISTYÖ?

Oletko kiinnostunut yhteistyön tuomista mahdollisuuksista?

 Ota meihin yhteyttä alla olevalla lomakkeella!

  

Jätä tämä tyhjäksi


 
 
 
Pyydä tarjous

Käytämme evästeitä

Sivustolla käytetään evästeitä palvelun turvallisuuden, tehokkuuden ja käytettävyyden takaamiseksi.

Käytämme Google Analyticsiä keräämään anonyymejä tilastoja kotisivuvierailijoiden liikennemääristä ja käyttäytymisestä. Käytämme tietoja tuotteidemme ja kotisivujemme käyttäjäkokemuksen kehittämiseen.

Asetukset »