Sisältöön »
 
steralux-toimisto-syksy886223905.jpeg
 
 

Yhteistyökumppanit

 


Me SteraLuxilla uskomme, että kaikkea ei tarvitse tehdä yksin. Kilpailevalla alalla kaikkea ei ole mahdollista jakaa, mutta kaikkien ei kannata yrittää keksiä pyörää uudelleen. Perusajatuksenamme on tarjota laadukasta valaistusta. Solmimalla yhteistyösopimuksia pystymme keskittymään tekemään sitä missä me olemme parhaita. Kehityksen suunta on tärkein ja meillä se on eteenpäin.

Palvelemme koko Suomen kansaa yhtävertaisesti; riippumatta siitä missä itse olet. Hyödynnämme kumppaniverkostoa varmistaaksemme varman ja laadukkaan toiminnan Suomen joka kolkassa.

Annetaan hyvän työn näkyä. Yhdessä.

 

Asennuskumppanit


SteraLux hyödyntää paikallisia asennuskumppaneita valaisimien asentamiseen. Asennuskumppaneiden avulla pystymme varmistaan nopean ja laadukkaan asennustyön koko Suomessa ja samalla tuemme paikallisia toimijoita. Asennuskumppaneidemme työtä helpotamme laadukkailla ja helposti asennettavilla valaisimilla sekä ammattitaitoisella valaistussuunnittelulla.


Tutustu paremmin asennuskumppaneihimme -->

 

Teknologiakumppanit


SteraLuxin teknologiakumppanit täydentävät SteraLuxin omaa osaamista. Solmimme kumppanuuksia varmistamme, että pystymme nyt ja jatkossa tarjoamaan laadukkaat ja monipuoliset vaihtoehdot asiakkaillemme.

Tutustu paremmin teknologiakumppaneihimme --> 

 


 

KIINNOSTAAKO YHTEISTYÖ?

Oletko kiinnostunut yhteistyön tuomista mahdollisuuksista?

 Ota meihin yhteyttä alla olevalla lomakkeella!

  

Jätä tämä tyhjäksi


 
 
Pyydä tarjous

Käytämme evästeitä

Sivustolla käytetään evästeitä palvelun turvallisuuden, tehokkuuden ja käytettävyyden takaamiseksi.

Käytämme Google Analyticsiä keräämään anonyymejä tilastoja kotisivuvierailijoiden liikennemääristä ja käyttäytymisestä. Käytämme tietoja tuotteidemme ja kotisivujemme käyttäjäkokemuksen kehittämiseen.

Asetukset »