Sisältöön »
 
 

Uutiset

20.09.2019

Kaikki LED-valaistukseen

Stera Technologies Oy, Lighting Group Sweden Ab ja Tälje Elproduker AB yhteistyössä Ruotsin LED-valaisinmarkkinoille.

Kaikki LED-valaistukseen

Stera Technologies Oy, Lighting Group Sweden Ab ja Tälje Elproduker AB ovat sopineet yhteistyöstä, jonka tavoitteena on tarjota kokonaisvaltainen LED-valaistusratkaisu Ruotsin markkinoille. Yhdistäessään voimansa osapuolet voivat tarjota kattavan valikoiman LED-valaisimia ja ohjausjärjestelmiä, jotka täyttävät niin sisä- kuin ulkotilojen vaatimukset. Yritykset haluavat yhdistää vuosikymmenten kokemuksen valaistuprojektien toteutuksesta maailman huippua olevaan valmistusosaamiseen, asiakaskohtaiseen suunnitteluun ja paikalliseen asiakaspalveluun. Valaistusratkaisujen suunnittelun ja toteutuksen lähtökohtana on vastata kilpailukykyisesti asiakkaiden muuttuviin ja vaativiin tarpeisiin.


Stera Technologies valmistaa alumiini- ja teräsrunkoiset SteraLux valaisimet Suomessa.  Valaisimien laadun tae on kattavan tuotetestauksen lisäksi yrityksen vuosikymmenten kokemus mekaniikan ja elektroniikan sopimusvalmistuksesta.

Lighting Group Sweden tarjoaa korkeatasoista LED-teknologiaa kilpailukykyiseen hintaan. Sen tarjoamat langattomat ohjausjärjestelmät ovat kustannustehokkaita ja laadukkaita.


Tälje Elprodukter on elektroniikkakomponenttien ja -ratkaisujen tukkukauppa. Tälje Elprodukter tarjoaa kattavan valikoiman valaistusasennuksiin tarvittavia sähkötarvikkeita niin teollisuus- kuin julkiskohteisiin.  


“Lanseerasimme SteraLux-valaisimet aiemmin tänä vuonna Ruotsissa ja tuotteemme ovat saaneet hyvän vastaanoton. Alkaneen yhteistyön ansiosta voimme toimia ja palvella asiakkaitamme paikallisesti luotettavan kumppanin kautta. Lisäksi yhteistyö mahdollistaa ohjausjärjestelmien integroimisen osaksi valaistusratkaisujamme kaikilla markkinoilla,” kertoo liiketoimintajohtaja Jyri Kontio Stera Technologies Oy:stä.


Lighting Group Sweden yrityksen omistaja Freddy Enström näkee yhteistyössä ainutlaatuisen mahdollisuuden: ” Voimme tarjota kattavan valaistusratkaisun teollisuuteen, toimitiloihin sekä julkistiloihin. Yhteistyön ansiosta voimme tarjota täsmäratkaisuja esimerkiksi kouluille”.

”Meille on tärkeää helpottaa asiakkaan ostoprosessia. Nyt voimme yhdistää uusien kumppaniemme osaamisen ja tarjota avaimet käteen-periaatteella todellista kokonaisratkaisua valaistukseen asiakkaillemme. Molemmat yhteistyökumppanit ovat edelläkävijöitä alallaan, mikä tekee yhteistyöstä erityisen mielenkiintoista”, sanoo Tälje Elprodukterin varatoimitusjohtaja Tomi Rajanen.

Yritykset osallistuvat yhdessä Elmässan-messuille, jotka järjestetään Tukholmassa 16. -17. lokakuuta. Löydät meidät osastolta D:15


Lisätietoja:

Jyri Kontio, Stera Tecnologies Oy (jyri.kontio@stera.com, +358 40 754 1274).

Freddy Enström, Lighting Group Sweden AB (info@lighting-group.se, +46 79 347 4995)

Tomi Rajanen, Tälje Elprodukter AB (tomi@tepab.se, +46 70 924 4140)

www.lighting-group.se  

www.taljeelprodukter.se

 
 
Pyydä tarjous

Käytämme evästeitä

Sivustolla käytetään evästeitä palvelun turvallisuuden, tehokkuuden ja käytettävyyden takaamiseksi.

Käytämme Google Analyticsiä keräämään anonyymejä tilastoja kotisivuvierailijoiden liikennemääristä ja käyttäytymisestä. Käytämme tietoja tuotteidemme ja kotisivujemme käyttäjäkokemuksen kehittämiseen.

Asetukset »