Sisältöön »
Tilaa uutiskirje
 
 

Uutiset

15.05.2019

SteraLux LED-valaisimet lanseerattiin Ruotsissa

Göteborgissa järjestetyillä Elfack19-messuilla pääsimme ensimmäistä kertaa esittelemään valaistusratkaisumme Ruotsin markkinoille.

SteraLux LED-valaisimet lanseerattiin Ruotsissa

Sähkö- ja valaistusalan messut, Elfack19, järjestettiinGöteborgissa viime viikolla. SteraLux oli messuilla mukana ensimmäistä kertaa. Osasto oli näyttävä ja esillä oli koko tuotevalikoimamme. Messujen myötälanseerasimme SteraLuxin Ruotsin markkinoille.

Kävijät pääsivät tutustumaan valaistusratkaisuihimme osaavan tiimimme opastuksella. Tapasimme potentiaalisia asiakkaita, jälleenmyyjäehdokkaita sekä muita sähköalan asiantuntijoita. Messujen polttavapuheenaihe oli valaistuksen ohjaus, jolla voidaan olennaisesti vaikuttaaenergian kulutukseen, viihtyvyyteen ja valojen elinkaareen. LED-valaisimiemme suomalainen laatu sekä lujaa tekoa olevat komponentit auttoivat meitä erottumaan eduksemme. Niin sisä- kuin ulkotilavalaisimemme herättivät kävijöissä kiinnostusta, mikä antaa meille pientä esimakua tulevastakysynnästä. Uusien ideoiden ja kontaktien saattelemana on hyvä jatkaa lanseeraustyötä Ruotsissa!

Lue lisää näytteillä olleista ratkaisuistamme:

AREA -ulkovalaistus

LINEAR -sisävalaistus

SLIM -toimistovalaistus

 
 
Pyydä tarjous