Sisältöön »
Tilaa uutiskirje
 
 

Uutiset

19.09.2018

Uutuusvalaisin SLIM ensiesittelyssä Alihankintamessuillla

Laajennamme sisävalaisinvalikoimaamme SLIM toimistovalolla, jonka lanseeraamme Alihankintamessuilla Tampereella 25.-27.9 osastollamme A415.

Uutuusvalaisin SLIM ensiesittelyssä Alihankintamessuillla

SLIM valaisimet ovat tyylikäs ja kustannustehokas ratkaisu toimiston valaistukseen.  Ajattoman muotoilunsa ja värivaihtoehtojen ansiosta ne sopivat hyvin erilaisiin toimistoympäristöihin. SLIM valaisimet ovat saatavilla myös himmennyskytkimellä. Valon laatu niissä on erinomainen. Valon määrä, eli valovirta, voidaan määritellä tilaan ja yksilöllisesti työntekijän tarpeisiin sopivaksi.  Hyvin suunniteltu toimistovalaistus lisääkin niin työviihtyvyyttä kuin vireyttä ja tuottavuuttakin; valaistuksen suunnittelussa otamme huomioon työvaiheen, työntekijän ja työskentelyajankohdan asettamat vaatimukset.

Kannattava investointi

 SLIM valaisin on kustannustehokas ja ympäristön huomioiva valinta vanhojen loisteputki- tai polttimovalaisimien tilalle, koska se kuluttaa vähemmän energiaa. Osana valaistuksen suunnitteluvaihetta teemme aina energiansäästölaskelmat, joissa määritellään valaisimiemme tuoma energiasäästö sekä valaistuksen arvioitu elinikä.  Pienemmän sähkönkulutuksen tuomat säästöt maksavat valaisimiin tehdyn investoinnin takaisin lyhimmillään jopa vuodessa. Kiinnitystapa valaisimissa on ripustus tai kattokiinnitys. Valaisimien mukana toimitetaan asennussarjat, joiden avulla asennus sujuu helposti. Tarjoamme valaistusta myös kokonaisratkaisuna suunnittelusta asennukseen.

Katso kaikki tuotetiedot

Ota yhteyttä, niin kartoitetaan sinun tilanteesi ja parhaat ratkaisumahdollisuudet.

Jäikö kysyttävää? Lähetä meille WhatsApp viesti