Teknologiakumppanit

SteraLuxin teknologiakumppanit täydentävät SteraLuxin omaa osaamista. Solmimme kumppanuuksia varmistamme, että pystymme nyt ja jatkossa tarjoamaan laadukkaat ja monipuoliset vaihtoehdot asiakkaillemme.

C2 SmartLight

C2 SmartLight on suomalainen teknologiayritys. Missiomme on tehdä jokaisesta ympäristöstä älykkäämpi uniikkiin sähkön ohjaukseen perustuvan teknologiamme avulla. Erityisosaamistamme ovat tarpeenmukaisen valaistuksen ratkaisut, joista nauttii jo kaksi kolmasosaa suomalaisista.

C2 SmartLight:n verkkosivuille >>

DC One

DC ONE on suomalainen teollisuutta palveleva tasasähköjärjestelmien ratkaisutoimittaja. Valmistamme modulaarisia tasasähkökeskuksia sekä LED-kuormanohjaimia teollisuusvalaisimille. Uniikki teknologiamme tekee LED-valaisimista huoltovarmemman, pitkäikäisemmän sekä vähemmän energiaa käyttävän kokonaisratkaisun.

Yhtiössä panostetaan tuotteiden kehityksessä sekä valmistuksessa ennen kaikkea laatuun, käytettävyyteen ja turvallisuuteen. Innovatiivisilla ja kohteen mukaan valikoiduilla ratkaisuilla voimme täyttää asiakkaidemme elinkaari- ja laatukriteerit myös kaikkein kriittisimmissä teollisuuden olosuhteissa.

DC ONE verkkosivuille >>

Kiinnostaako yhteistyö? Ole meihin yhteydessä

Toni Kulikoff

Liiketoimintapäällikkö
Ulko- ja urheiluvalaistus,
Suunnittelijat
Puh. +358207885405
toni.kulikoff@stera.com

Käytämme lomakkeen kautta saatuja tietoja palveluidemme tarjoamiseen ja toimittamiseen. Lisätietoja löydät SteraLuxin tietosuojaselosteesta »

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Copyright © 2023 Stera Group Oy