Asennuskumppanit

SteraLux hyödyntää paikallisia asennuskumppaneita valaisimien asentamiseen. Asennuskumppaneiden avulla pystymme varmistaan nopean ja laadukkaan asennustyön koko Suomessa ja samalla tuemme paikallisia toimijoita. Asennuskumppaneidemme työtä helpotamme laadukkailla ja helposti asennettavilla valaisimilla sekä ammattitaitoisella valaistussuunnittelulla.

Helsingin Talotekniikka

Helsingin Talotekniikka Oy

PK-seutu, Uusimaa
Helsingin Talotekniikka Oy on vuonna 1996 perustettu sähköalan perheyritys. Hoidamme ammattitaidolla ja hyvällä asenteella kaikki rakennusten sähköiseen talotekniikkaan ja kiinteistöjen tekniseen kunnossapitoon liittyvät työt. Palvelualueena pääkaupunkiseutu ja Uusimaa.

Erikoisosaamistamme ovat mm. suurten teollisuus- ja liikekiinteistöjen saneerauksiin liittyvät sähköasennukset sekä valaistusmuutokset. Myös yksityisasiakkaiden sähkötyöt hoituvat tarvittaessa aina rakennusten sähkösuunnittelusta alkaen.

Helsigin Talotekniikan verkkosivuille >>

 

Karppelin

Sähköasennus Karppelin Oy

Kanta-Häme
Karppelin Oy on sähköalan yritys Valtatie-2 varressa Jokioisilla. Toteutamme sähkötyöt, sähkö- ja valaisinsuunnitelmat sekä urakoinnit suunnittelusta toteutukseen. Toimimme Etelä- Suomen alueella, mutta projektikohtaisesti koko suomen alueella yhteistyökumppaneiden kanssa.

Asiakkaitamme ovat teollisuuden laitokset, taloyhtiöt, uudisrakentajat, remontoijat ja yritykset. Valaisintoimittajiltamme sekä valaisinverkkokaupastamme löytyy valaisimet erilaisiin kohteisiin yleisvaloista sisustukseen sekä teollisuuden ja maatalouden kohteisiin.

Sähköasennus Karppelinin verkkosivuille >>

 

Telilä

Telilän Sähkötyö Oy

Pirkanmaa, Satakunta
Sähköurakointi ja sähköasennus ovat olleet Telilän ydinosaamista jo vuosikymmenten ajan. Palvelemme julkista sektoria, yritys- ja teollisuusasiakkaita sekä kotitalouksia koko eteläisessä Suomessa. Asiakas saa Telilästä ammattitaitoisen tiimin ja vakavaraisen kumppanin.

Telilän verkkosivuille >>

 

TSS

Tornion Sähkö-Service Oy

Lappi, Pohjois-Pohjanmaa
Sähkö-Service on 2011 perustettu sähköalan moniosaaja yritys. Palvelemme rautaisella ammattitaidolla asiakkaitamme julkisella sektorilla, teollisuus -ja yrityskohteissa sekä pienemmissä kunnossapito -ja huolto-ongelmissa. Erikoisosaamisemme piiriin kuuluu mm. toimitilarakentaminen ja valaistus saneeraukset.

Tornion Sähkö-Servicen verkkosivuille >>

 

Vertek

Vertek Oy

Satakunta, Varsinais-Suomi
Rakentamis- ja kunnossapitopalvelumme tarjoaa luotettavan kokonaisuuden aina suunnittelusta rakentamiseen ja häiriöttömään ylläpitoon asti, oli kyse sitten sähkö- tai tietoliikenneverkoista tai vaativista teollisuuden ratkaisuista.

Vertekin verkkosivuille >>

 

Kiinnostaako yhteistyö? Ole meihin yhteydessä

Toni Kulikoff

Liiketoimintapäällikkö
Ulko- ja urheiluvalaistus,
Suunnittelijat
Puh. +358207885405
toni.kulikoff@stera.com

Käytämme lomakkeen kautta saatuja tietoja palveluidemme tarjoamiseen ja toimittamiseen. Lisätietoja löydät SteraLuxin tietosuojaselosteesta »

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Copyright © 2023 Stera Group Oy