Yhteistyökumppanit

Me SteraLuxilla uskomme, että kaikkea ei tarvitse tehdä yksin. Kilpailevalla alalla kaikkea ei ole mahdollista jakaa, mutta kaikkien ei kannata yrittää keksiä pyörää uudelleen. Perusajatuksenamme on tarjota laadukasta valaistusta. Solmimalla yhteistyösopimuksia pystymme keskittymään tekemään sitä missä me olemme parhaita. Kehityksen suunta on tärkein ja meillä se on eteenpäin.

Palvelemme koko Suomen kansaa yhtävertaisesti; riippumatta siitä missä itse olet. Hyödynnämme kumppaniverkostoa varmistaaksemme varman ja laadukkaan toiminnan Suomen joka kolkassa.

Annetaan hyvän työn näkyä. Yhdessä.

steralux-partner

Asennuskumppanit

SteraLux hyödyntää paikallisia asennuskumppaneita valaisimien asentamiseen. Asennuskumppaneiden avulla pystymme varmistaan nopean ja laadukkaan asennustyön koko Suomessa ja samalla tuemme paikallisia toimijoita.

Asennuskumppaneidemme työtä helpotamme laadukkailla ja helposti asennettavilla valaisimilla sekä ammattitaitoisella valaistussuunnittelulla.

Tutustu paremmin asennuskumppaneihimme –>

steralux-technology-partner

Teknologiakumppanit

SteraLuxin teknologiakumppanit täydentävät SteraLuxin omaa osaamista. Solmimme kumppanuuksia varmistamme, että pystymme nyt ja jatkossa tarjoamaan laadukkaat ja monipuoliset vaihtoehdot asiakkaillemme.

Tutustu paremmin teknologiakumppaneihimme –> 

Copyright © 2023 Stera Group Oy