Valaistussuunnittelu

Suunnittelu- ja asennuspalvelumme kattaa koko Suomen. Huolehdimme valaistuksen toimivuudesta sekä uusista tarpeista myös asennuksen jälkeen. 

tiimi

Valaistussuunnittelu ja asennuspalvelu

Valaistussuunnittelu alkaa liiketoimintasi ja tarpeidesi ymmärtämisestä. Maksuton kartoitus valaistusta varten tehdään kohteessa aina ensin, jolloin selviävät kaikki erityistarpeet. Tällöin selvitetään myös tilojen käyttöaste eri vuorokauden aikoihin, jolloin pystymme saamaan aikaan merkittäviä säästöjä energiankulutuksessa esimerkiksi liiketunnistimilla. Langaton valaistuksen ohjaus on kehittynyt viime vuosina merkittävästi. Kun ennen valot sammutettiin ja sytytettiin katkaisijasta, nyt vaihtoehtoja ohjaukseen on lukemattomia.

Tarjoamme valaistusta kokonaispalveluna. Onnistunut valaistus edellyttää huolellista suunnittelua, jossa kartoitetaan niin tilan kuin käyttäjien vaatimukset. Oikein suunniteltu valaistus lisää niin turvallisuutta, jaksamista kuin työn tuottavuuttakin. Asennuspalvelumme kattaa koko Suomen ja huolehdimme valaistuksen toimivuudesta sekä uusista tarpeista myös asennuksen jälkeen. 

Myymälävalaistus ja matalat yleistilat kirkastuvat led valaisimilla - Ota yhteyttä SteraLux Oy

Energiatehokasta valoa

Valaistus on yleensä yritysten suurimpia sähkönsyöppöjä. LED-valaistuksella on nykyään erittäin merkittävä rooli energian säästössä ja säästöt ovat vanhaan tekniikkaan verrattuna merkittäviä. LED-valoja voi myöhimmentää perinteisistä valaisimista poiketen. Usein laskemme asiakkaalle, että tekniikka maksaa itsensä takaisin jo parissa vuodessa. Esimerkiksi valoisuusanturit ja liiketunnistimet ohjaavat valoa sinne missä siitä on hyötyä ja tarvittaessa sammuttaa valot älykkäästi kokonaan.

Valaistussuunnittelu on tärkeässä roolissa

Onnistunut ja laadukas valaistus edellyttää huolellista suunnittelua, jossa kartoitetaan niin tilan kuin käyttäjien vaatimukset. Meillä se sisältyy aina hintaan. Valaistava ympäristö vaikuttaa tuotteen valintaan ja olosuhteiltaan vaativat teollisuusympäristöt asettavat erityisiä vaatimuksia esimerkiksi valaisimen kestävyyden ja tehokkuuden suhteen.

Tilaa maksuton valaistuskartoitus

Työpisteen valaistus kuntoon - Ota yhteyttä SteraLux

Suunnittelu

 • Tarvekartoitus 
 • Valaistussuunnitelma 
 • Energiansäästölaskelmat 
 • Investoinnin takaisinmaksulaskelmat 
 • Vaihtoehdot valaistuksen ohjaukseen
 • Ratkaisun esittely 

Kysy lisää valaistussuunnittelusta

Valaistussuunnittelu Leville SteraLuxin tekemänä

Asennus

 • Asennusajankohta 
 • Valaisinasennukset 
 • hköasennustyöt 
 • Opastus 

Huolenpito

 • Tekninen tuki ja palvelu 
 • Huolenpitolupaus 
 • Kunnossapitotyöt 
 • Rahoitusratkaisut 

Referenssejämme

Esimerkkejä ja kokemuksia valaistussuunnittelusta.
Katso kaikki referenssit »

Veritas Stadion

Veritas Stadion

Turun Veritas Stadionin valaistus kunnostetaan täyttämään Euroopan jalkapalloliitto UEFA:n vaatimukset. Stadionille asennettiin SteraLux Area -valaisimet, joilla varmistettiin riittävä valaustustaso Uefan vaatimusten mukaisesti.

Tutustu referenssiin
Teljä Areena

Teljä Areena

Jäähallin vanha valaistus uusittiin nykypäivän vaatimukset täyttäväksi ledivalaistukseksi. Vanhat 400W kaasupurkausvalaisimet vaihdettiin SteraLux Linear 100W LED-valaisimiin. Energian säästöä syntyy arviolta 55-65%

Tutustu referenssiin
Levi

Levin laskettelukeskus

Vanhat valaisimet eturinteessä vaihdettiin SteraLux Area LED-valaisimiin. Muutoksessa käytettiin Area 480 valaisimia, joiden linssitys räätälöitiin kohteeseen sopivaksi. Muutoksen tavoitteena oli tarve kehittää valaistusta huoltovapaaksi ja saavuttaa energiansäästöjä.

Tutustu referenssiin

Maksuton valaistuskartoitus

Tilaa nyt maksuton kartoitus jättämällä yhteystietosi alla olevalla lomakkeella tai ota suoraan yhteyttä asiantuntijaamme.

Valaistussuunnittelu – ja sen parhaat ratkaisut aina meiltä!

Käytämme lomakkeen kautta saatuja tietoja palveluidemme tarjoamiseen ja toimittamiseen. Lisätietoja löydät SteraLuxin tietosuojaselosteesta »

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Kartoitus sisältää nykytilannekartoituksen ja tilanneraportin. Ongelmatilanteissa teemme ratkaisuehdotuksen, joka sisältää valaistussuunnitelman, takaisinmaksulaskelman ja tarjouksen valaistuksen toteuttamisesta.

Toni Kulikoff

Liiketoimintapäällikkö
Ulko- ja urheiluvalaistus,
Suunnittelijat
Puh. +358207885405
toni.kulikoff@stera.com

Copyright © 2023 Stera Group Oy