Toimistovalaistus

Miellyttävän työtilan salaisuus on kotimainen energiatehokas LED-valaisin, jonka matala häikäisy on avain luonnolliseen toimistojen valaistukseen. Suomessa valmistettu SteraLux Office Linear-valaisin on suunniteltu erityisesti laadukkaaseen toimistovalaistukseen.

Toimiva toimistovalaistus: Office Linear 

Onnistunut toimistovalaistus on aina ammattimaisen suunnittelun lopputulos ja olennainen osa hyvinvointia sekä työssä jaksamista. Miellyttävän työtilan salaisuus on kotimainen energiatehokas LED-valaisin, jonka matala häikäisy on avain luonnolliseen toimistojen valaistukseen.

Suomessa valmistettu SteraLux Office Linear-valaisin on suunniteltu erityisesti laadukasta toimistovalaistusta silmällä pitäen. Valaisimessa käytetään matalahäikäisyoptiikkaa. Valaisin on ideaali tiloihin,  joissa häikäisyvaatimukset ovat tärkeitä kuten esimerkiksi toimisto-, aula- ja muut yleiset tilat. Huomioimme suunnittelussa myös häikäisyindeksi UGR:n (Unified Glare Rating).

Toimistovalaistus Office Linearilla - Ota yhteyttä SteraLux

Toimistovalaisin ei ole vain valoa

Valaistus on monesti yrityksissä aliarvostettu ja väärin ymmärretty asia, johon ei kiinnitetä huomiota. Se vaikuttaa tutkitusti työssä jaksamisen lisäksi suoraan tuottavuuteen. Siksi ammattilaiset huomioivat suunnittelussa monia eri alan yleiseurooppalaisia standardeja. Esimerkiksi sisätyötilojen valaistusstandardi EN 12464-1 antaa tehtäväkohtaiset suositukset valaistusvoimakkuudelle sekä häikäisy- ja värintoistoindekseille. Normaalisti näkevälle ihmiselle esimerkiksi kirjoittamiseen, lukemiseen ja tietojenkäsittelyyn sekä neuvottelutiloihin suositellaan valaistustasoksi vähintään 500 luksia, mutta se ei suinkaan aina riitä. Moderni suomalainen LED-tekniikka maksaa itsensä muutamassa vuodessa takaisin, joten SteraLuxin mutkaton palvelukokonaisuus kannattaa aina. Meiltä on saatavilla aina toimiva toimistovalaistus.

Tilaa maksuton valaistuskartoitus

Työpisteen valaistus kuntoon - Ota yhteyttä SteraLux

Työpisteen valaistuksen tärkeys

Työpisteellä erityistä huomiota kannattaa kiinnittää valonlähteen valonjakoon. Jos valonjako on liian leveä, se vaikuttaa myös muihin lähellä oleviin työpisteisiin. Tällöin kannattaa harkita puoliepäsuoran valaistuksen käyttöä. Tässä valaistuksessa valaisimen ylävalo voidaan säilyttää koko toimistossa samalla kun alavaloa säädetään käyttäjäkohtaisesti. Osa SteraLux Office Linear -valaisimista voidaan muokata käyttökohteen ja -tarkoituksen mukaan, jolloin työpisteen valaistus on optimaali. Muokattavia ominaisuuksia ovat esimerkiksi johtojen pituus, johdotus, ohjaus- ja kiinnitystapa. Valaisimesta on saatavilla myös erilaisia värivaihtoehtoja ja versio ylösvalolla. Tarjoamme valaisimia myös kokonaispalveluna, jolloin palveluun kuuluu suunnittelu- ja asennuspalvelu sekä vanhan valaistuksen kierrättäminen.

Energiatehokasta valoa

Valaistus on yleensä yritysten suurimpia sähkönsyöppöjä. LED-valaistuksella on nykyään erittäin merkittävä rooli energian säästössä ja säästöt ovat vanhaan tekniikkaan verrattuna merkittäviä. LED-valoja voi myös himmentää perinteisistä valaisimista poiketen. Usein laskemme asiakkaalle, että tekniikka maksaa itsensä takaisin jo parissa vuodessa. Esimerkiksi valoisuusanturit ja liiketunnistimet ohjaavat valoa sinne missä siitä on hyötyä ja tarvittaessa sammuttaa valot älykkäästi kokonaan.

Kysy lisää toimistovalaistuksesta

Referenssejämme

Esimerkkejä ja kokemuksia valaistusratkaisuistamme.
Katso kaikki referenssit »

Forssan levy

Forssan Levy

SteraLuxin messuosasto tuli vastaan muutama vuosi sitten ja meillä Forssan Levyssä alkoi olla tarve uusia valaistusta konepajan puolella. Itsekin olin huomannut, että led-valaistus oli alkanut yleistyä meidän alalla. Tuotteet SteraLuxilla oli aika lailla juuri sitä, mitä oltiin haettu ja kaverit aktiivisia.

Tutustu referenssiin

Dinolift

DinoLiftin tuotantotilan valaistusta tehostettiin tehtaan ollessa kesälomilla. Vanhojen 240W purkausvalaisimien tilalle asennettiin energiatehokkaat SteraLux LINEAR 150W valaisimet. Asennustyö sujui mutkattomasti, sillä asennuksessa käytettiin hyväksi olemassa olevaa valaistusripustuskiskoa, johon uudet valaisimet kiinnitettiin pikakiinnikkeillä.

Tutustu referenssiin
Hankinnassa energiatehokas aluevalaistus - ota yhteyttä SteraLux Oy

Lujabetoni

Yhteistyö SteraLuxin kanssa piha-alueiden suhteen toimi niin hyvin, että yhteistyö jatkuu muilla projekteilla. Se kertonee olennaisen tyytyväisyydestä suomalaiseen valaisinvalmistajaan, jonka kanssa homma pelaa.

Tutustu referenssiin

Maksuton valaistuskartoitus

Tilaa nyt maksuton kartoitus jättämällä yhteystietosi alla olevalla lomakkeella tai ota suoraan yhteyttä asiantuntijaamme.

Toimistovalaistus – ja sen parhaat ratkaisut aina meiltä!

Käytämme lomakkeen kautta saatuja tietoja palveluidemme tarjoamiseen ja toimittamiseen. Lisätietoja löydät SteraLuxin tietosuojaselosteesta »

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Kartoitus sisältää nykytilanteen kartoituksen ja tilanneraportin. Ongelmatilanteissa teemme ratkaisuehdotuksen, joka sisältää valaistussuunnitelman, takaisinmaksulaskelman ja tarjouksen valaistuksen toteuttamisesta.

Matti Muntola

Asiakaspäällikkö
Sisävalaistus,
Sähköurakoitsijat
Puh. +358207885404
matti.muntola@stera.com

OFFICE LINEAR-valaisimet toimistotiloihin

Suomessa valmistetut SteraLux Office Linear-valaisimet ovat suunniteltu erityisesti toimistojen valaisemiseen. Valaisimessa käytetään matalahäikäisyoptiikkaa. Valaisin on ideaali tiloihin, joissa häikäisyvaatimukset ovat tärkeitä kuten toimisto-, aula- ja muut yleiset tilat.

Copyright © 2023 Stera Group Oy