Teollisuusvalaistus

Teollisuus- ja tuotantotilat, varastot ja hallin valaistus sekä terminaalirakennukset. SteraLux-valaisimet ovat helppo asentaa ja ne ovat erittäin pitkäikäisiä. Valaisimillamme on Avainlippu-merkki.

Punamusta

Teollisuusvalaistus vaativiin tarpeisiin 

SteraLux on suomalainen teollisten valaisimien ammattilainen. Tarjoamme kokonaispalveluna valaistusta ulkona ja sisällä omilla Avainlippu-tuotteillamme. Laadukkaat SteraLux-valaisimet on suunniteltu teollisuuden vaativiin tarpeisiin.

Teollisuus- ja tuotantotilat, varastot ja hallin valaistus sekä terminaalirakennukset. Meiltä löydät oikeat ratkaisut vaativiinkin kohteisiin. Sähkön kulutuksen vähentymisen lisäksi parannat työturvallisuutta lisääntyneen ja joko liiketunnistimella tai ajastukella oikein kohdistetun valon ansiosta. Samalla työn tuottavuus kasvaa. Tässä esimerkkejä mallistostamme, josta löytyy aina oikea teollisuusvalaisin oikeaan kohteeseen. Led- ja teollisuusvalaisin ovat nyt oikea yhdistelmä. 

Teollisuusvalaistus, kotimainen teollisuusvalaisin, hallin valaistus ledeillä - Ota yhteyttä SteraLux Oy

Kotimainen valmistus

Suomessa valmistetut SteraLux-valaisimet ovat energiatehokas ja ympäristön huomioiva ratkaisu valaistukseen. Meiltä löytyy ratkaisu on tarpeesi sitten tuotantotilan, varaston tai terminaalirakennuksen valaistus. Mallistostamme löydät aina erinomaiset vaihtoehdot teollisuuskiinteistöjen valaisuun. SteraLux-valaisimet ovat helppo asentaa ja ne ovat erittäin pitkäikäisiä. Valaisimet valmistetaan omilla tehtaillamme Suomessa.

 

Teollisuusvalaistus energiatehokkaasti - Ota yhteyttä SteraLux Oy

SteraLux Linear HE

Kotimaiset  SteraLux Linear HE -valaisimet ovat energiatehokas ja ympäristön huomioiva ratkaisu sisätilojen valaistukseen. Ne sopivat erinomaisesti esimerkiksi varastojen ja teollisuustilojen valaisuun. SteraLux Linear HE -valaisimet ovat helppo asentaa ja ne ovat erittäin pitkäikäisiä. Kaikilla valaisimillamme on Avainlippu-merkki.

Tilaa maksuton valaistuskartoitus

Referenssejämme

Esimerkkejä ja kokemuksia urheiluvalaistusratkaisuistamme.
Katso kaikki referenssit »

Forssan levy

Forssan Levy

SteraLuxin messuosasto tuli vastaan muutama vuosi sitten ja meillä Forssan Levyssä alkoi olla tarve uusia valaistusta konepajan puolella. Itsekin olin huomannut, että led-valaistus oli alkanut yleistyä meidän alalla. Tuotteet SteraLuxilla oli aika lailla juuri sitä, mitä oltiin haettu ja kaverit aktiivisia.

Tutustu referenssiin

Dinolift

DinoLiftin tuotantotilan valaistusta tehostettiin tehtaan ollessa kesälomilla. Vanhojen 240W purkausvalaisimien tilalle asennettiin energiatehokkaat SteraLux LINEAR 150W valaisimet. Asennustyö sujui mutkattomasti, sillä asennuksessa käytettiin hyväksi olemassa olevaa valaistusripustuskiskoa, johon uudet valaisimet kiinnitettiin pikakiinnikkeillä.

Tutustu referenssiin

PunaMusta

Pääsimme uudistamaan Punamustan Forssan yksikön valaistuksen. Tilojen valaistus oli ennen epätasaista ja sisätiloissa oli noin 200 luxin keskiarvo.

Tutustu referenssiin

Maksuton valaistuskartoitus

Tilaa nyt maksuton kartoitus jättämällä yhteystietosi alla olevalla lomakkeella tai ota suoraan yhteyttä asiantuntijaamme.

Teollisuusvalaistus – ja sen parhaat ratkaisut aina meiltä!

Käytämme lomakkeen kautta saatuja tietoja palveluidemme tarjoamiseen ja toimittamiseen. Lisätietoja löydät SteraLuxin tietosuojaselosteesta »

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Kartoitus sisältää nykytilanteen kartoituksen ja tilanneraportin. Ongelmatilanteissa teemme ratkaisuehdotuksen, joka sisältää valaistussuunnitelman, takaisinmaksulaskelman ja tarjouksen valaistuksen toteuttamisesta.

Matti Muntola

Asiakaspäällikkö
Sisävalaistus,
Sähköurakoitsijat
Puh. +358207885404
matti.muntola@stera.com

SteraLux Linear HE

Kotimaiset SteraLux Linear HE -valaisimet ovat energiatehokas ja ympäristön huomioiva ratkaisu sisätilojen valaistukseen. Ne sopivat erinomaisesti esimerkiksi varastojen ja teollisuustilojen valaisuun. SteraLux Linear HE -valaisimet ovat helppo asentaa ja ne ovat erittäin pitkäikäisiä. Valaisimillamme on Avainlippu-merkki.

Copyright © 2023 Stera Group Oy