Myymälävalaistus

Kaikessa kaupankäynnissä valaistuksella on huomaamatta suuri merkitys aina autokaupasta markettiin. Meiltä löydät Suomen tehtaallamme valmistetut LED-valaisimet kauppoihin, myymälöihin ja matalien tilojen yleisvalaistukseen.

Myymälävalaistus herättää tuotteet eloon 

Kaikessa kaupankäynnissä valaistuksella on huomaamatta suuri merkitys aina autokaupasta markettiin. Kun ihminen näkee oikein valaistun tuotteen, se houkuttaa ostamaan.

Oikeilla optiikkavalinnoilla ja älykkäällä ohjauksella voidaan määritellä minne asiakas suurimmalla todennäköisyydellä seuraavaksi suuntaa kulkunsa ja mihin tuotteisiin hän kiinnittää huomionsa. Meillä suunnittelu 3D-mallinnuksineen kuuluu aina hintaan. 

Myymälävalaistus kotimaisilla led valaisimilla - Ota yhteyttä SteraLux Oy

Myymälävalaistus – täysin kotimainen valinta

Meiltä löydät Suomessa valmistetut LED-valaisimet kauppoihin, myymälöihin ja matalien tilojen yleisvalaistukseen. SteraLux Linear Retail-valaisimet on suunniteltu erityisesti myymälöiden valaisemiseen. Valaisimessa käytetään optiikkaa, joten sitä on mahdollista muokata tilan mukaan. Valoa saadaan tällöin sinne mihin sitä eniten tarvitaan. Näin voidaan saavuttaa haluttu määrä valoa pienemmällä teholla, mikä säästää energiaa. Pystymme suunnittelemaan älykkään kokonaisuuden, jolloin valoja pystytään himmentämään esimerkiksi hiljaisina yön tunteina. Tilaa meiltä myymälävalaistus kokonaispakettina suunnitelmasta valmiiseen lopputulokseen!

Pienempi kiusahäikäisy lisää käyttömukavuutta

Retail-valaisimessa valo tulee isommalta alueelta optisesti verrattuna perinteisiin Linear-valaisimiin. Kun sama valomäärä tuotetaan optiikan läpi, on valaisimen kiusahäikäisy pienempi. Lisäksi valaisimiin on saatavilla häikisysuoja, joka vähentää häikäisyä entisestään. Kiusahäikäisy on erityisen tärkeää myymälävalaistuksessa, sillä valaistus ei saa häiritä asiakasta. Myymälä ja sen valaistus saavat meiltä aina omaleimaisen ilmeen.

Tilaa maksuton valaistuskartoitus

Myymälävalaistus ja matalat yleistilat kirkastuvat led valaisimilla - Ota yhteyttä SteraLux Oy

Nopea asentaa

Suunnittelemme tarvittaessa myös käyttökohteeseen sopivat johtosarjat, jolloin valaistuksen asentaminen on nopeampaa ja helpompaa. Retail -valaisimet voidaan kiinnittää ruuvilla suoraan kattoon, riippumaan vaijereilla tai perinteisemmin kiskoon sekä kiskojen väliin säädettävillä ramppikiinnikkeillä. Myös Retail-valaisimillamme on Avainlippu-merkki.

Kysy lisää myymälävalaistuksesta

Referenssejämme

Esimerkkejä ja kokemuksia valaistusratkaisuistamme.
Katso kaikki referenssit »

Hankinnassa energiatehokas aluevalaistus - ota yhteyttä SteraLux Oy

Lujabetoni

Yhteistyö SteraLuxin kanssa piha-alueiden suhteen toimi niin hyvin, että yhteistyö jatkuu muilla projekteilla. Se kertonee olennaisen tyytyväisyydestä suomalaiseen valaisinvalmistajaan, jonka kanssa homma pelaa.

Tutustu referenssiin
Forssan levy

Forssan Levy

SteraLuxin messuosasto tuli vastaan muutama vuosi sitten ja meillä Forssan Levyssä alkoi olla tarve uusia valaistusta konepajan puolella. Itsekin olin huomannut, että led-valaistus oli alkanut yleistyä meidän alalla. Tuotteet SteraLuxilla oli aika lailla juuri sitä, mitä oltiin haettu ja kaverit aktiivisia.

Tutustu referenssiin

PunaMusta

Pääsimme uudistamaan Punamustan Forssan yksikön valaistuksen. Tilojen valaistus oli ennen epätasaista ja sisätiloissa oli noin 200 luxin keskiarvo.

Tutustu referenssiin

Maksuton valaistuskartoitus

Tilaa nyt maksuton kartoitus jättämällä yhteystietosi alla olevalla lomakkeella tai ota suoraan yhteyttä asiantuntijaamme.

Myymälävalaistus – ja sen parhaat ratkaisut aina meiltä!

Käytämme lomakkeen kautta saatuja tietoja palveluidemme tarjoamiseen ja toimittamiseen. Lisätietoja löydät SteraLuxin tietosuojaselosteesta »

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Kartoitus sisältää nykytilannekartoituksen ja tilanneraportin. Ongelmatilanteissa teemme ratkaisuehdotuksen, joka sisältää valaistussuunnitelman, takaisinmaksulaskelman ja tarjouksen valaistuksen toteuttamisesta.

Matti Muntola

Asiakaspäällikkö
Sisävalaistus,
Sähköurakoitsijat
Puh. +358207885404
matti.muntola@stera.com

Linear Retail-valaisimet

SteraLux Linear Retail-valaisimet on suunniteltu erityisesti myymälöiden valaisemiseen. Valaisimessa käytetään optiikkaa, joten valaisinta on mahdollista muokata tilan mukaan. Valoa saadaan tällöin sinne mihin sitä eniten tarvitaan. Näin voidaan saavuttaa haluttu määrä valoa pienemmällä teholla.

Copyright © 2023 Stera Group Oy