Aluevalaistus

Nykyaikaiset valaistusratkaisut ovat itse valaisintekniikan lisäksi yhdistelmä tietoteknistä osaamista ja erilaisia ohjausjärjestelmiä. Lopputuloksena oikea valaistus oikeaan kohteeseen Suomessa valmistetut SteraLux Area -valaisimet ovat energiatehokas ja ympäristön huomioiva ratkaisu ulkotilojen ja suurten sisätilojen valaistukseen.

Levi

Laadukas aluevalaistus takaa viihtyvyyden ja turvallisuuden 

Aluevalaistus led valoilla antaa alueelle aina viimeistellyn ilmeen ja vaikuttaa monella eri tavoilla mielikuvaan – sekä turvallisuuteen. Samalla valojen sijoittelulla voidaan korostaa asioita ja esimerkiksi ohjata vieraat luontevasti pääovelle. Onnistuneen videovalvonnan perusta on myös valo. Aluevalaistukseen kuuluvat esimerkiksi ulkoalueet ja logistiikkapihat.

Nykyaikaiset valaistusratkaisut ovat itse valaisintekniikan lisäksi ohjausjärjestelmästä sekä siihen liitetystä älystä. Lopputuloksena on aina oikea valaistus oikeaan kohteeseen. Suomessa valmistetut SteraLux Area-valaisimet ovat energiatehokas ja ympäristön huomioiva ratkaisu ulkotilojen valaistukseen. SteraLux Area -valaisimet on helppo asentaa ja ne ovat erittäin pitkäikäisiä. Voit korvata niillä perinteisen tekniikan ulkovalaisimet. Kaikki valaisimet valmistetaan omilla tehtaillamme Suomessa ja niille on myönnetty Avainlippu-merkki.

Hankinnassa energiatehokas aluevalaistus - ota yhteyttä SteraLux Oy

Aluevalaistus kokonaispalveluna

Suunnittelemme valaisimet aina asennuskohteen mukaan. Räätälöitäviä ominaisuuksia ovat esimerkiksi valojakauma, värilämpötila, kiinnitystapa, ohjausjärjestelmä ja sähkönsyöttö. Tarjoamme valaisimia myös kokonaispalveluna, jolloin palveluun kuuluu suunnittelu- ja asennuspalvelu sekä vanhan valaistuksen kierrättäminen. Teemme myös energiansäästö- ja investoinnin takaisinmaksulaskelmat osana suunnitteluvaihetta. Käytämme vain parhaita komponentteja ja elektroniikan kokoamme itse. Vuosikymmenten kokemus elektroniikkakokoonpanosta on tae laadustamme. Lopputulos on aina laadukas aluevalaistus.

Area -valaisimet

Kotimainen valaisin, jolla korvaat perinteisen valaistuksen. Paremman valaistuksen lisäksi energiansäästö on merkittävää. Sähkön kulutuksen vähentymisen lisäksi parannat turvallisuutta lisääntyneen ja oikein kohdistetun valon ansiosta.

SteraLux Area -valaisimet on suunniteltu ulkoalueiden valaistukseen. Pienempi Area Lite sopii esimerkiksi kuntoratojen ja pienien urheilukenttien valaistukseen.

Suurempi Area Evo taas on suunniteltu tekniseen aluevalaistukseen ja sopii esimerkiksi yleisurheilukenttien, täysmittaisten jalkapallokenttien sekä urheilustadionien valaistukseen.

Molemmat valaisimet on helppo asentaa esimerkiksi seinään tai orteen kiinni. Lite-valaisin on lisäksi saatavilla pylväskiinnikkeellä. Valaisimet ovat saumattomasti yhteensopivia suomalaisen C2 SmartLightin langattoman ohjausjärjestelman kanssa, jonka avulla urheilualueen valaistukseen saadaan lisää älyä.

Tilaa maksuton valaistuskartoitus

Urheiluvalaistus ja aluevalaistus led valoilla - Ota yhteyttä SteraLux Oy

Energiatehokasta valoa

Valaistus on yleensä yritysten suurimpia sähkönsyöppöjä. LED-valaistuksella on nykyään erittäin merkittävä rooli energian säästössä ja säästöt ovatkin vanhaan tekniikkaan verrattuna merkittäviä. LED-valoja voi myös himmentää perinteisistä valaisimista poiketen. Usein laskemme asiakkaalle, että tekniikka maksaa itsensä takaisin jo parissa vuodessa. Esimerkiksi valoisuusanturit ja liiketunnistimet ohjaavat valoa sinne missä siitä on hyötyä ja tarvittaessa sammuttaa valot älykkäästi kokonaan.

Hyvin suunniteltu aluevalaistus ei myöskään käytä sähköä silloin kun alueella ei valoa tarvita. Kaikki valaisimemme ovat yhteensopiva suomalaisen C2 SmartLightin langattoman ohjausjärjestelmän kanssa. Valaistusta on mahdollista ohjata langattomasti esimerkiksi sensorien avulla tai valaistus voidaan ottaa hallintaan, jolloin sammutukset, himmennykset yms. voidaan tehdä esimerkiksi valvomosta.

Referenssejämme

Esimerkkejä ja kokemuksia aluevalaistusratkaisuistamme.
Katso kaikki referenssit »

Hankinnassa energiatehokas aluevalaistus - ota yhteyttä SteraLux Oy

Lujabetoni

Yhteistyö SteraLuxin kanssa piha-alueiden suhteen toimi niin hyvin, että yhteistyö jatkuu muilla projekteilla. Se kertonee olennaisen tyytyväisyydestä suomalaiseen valaisinvalmistajaan, jonka kanssa homma pelaa.

Tutustu referenssiin
Levi

Levin laskettelukeskus

Vanhat valaisimet eturinteessä vaihdettiin SteraLux Area LED-valaisimiin. Muutoksessa käytettiin Area 480 valaisimia, joiden linssitys räätälöitiin kohteeseen sopivaksi. Muutoksen tavoitteena oli tarve kehittää valaistusta huoltovapaaksi ja saavuttaa energiansäästöjä.

Tutustu referenssiin
Veritas Stadion

Veritas Stadion

Turun Veritas Stadionin valaistus kunnostetaan täyttämään Euroopan jalkapalloliitto UEFA:n vaatimukset. Stadionille asennettiin SteraLux Area -valaisimet, joilla varmistettiin riittävä valaustustaso Uefan vaatimusten mukaisesti.

Tutustu referenssiin

Maksuton valaistuskartoitus

Tilaa nyt maksuton kartoitus jättämällä yhteystietosi alla olevalla lomakkeella tai ota suoraan yhteyttä asiantuntijaamme.

Aluevalaistus – ja sen parhaat ratkaisut aina meiltä!

Käytämme lomakkeen kautta saatuja tietoja palveluidemme tarjoamiseen ja toimittamiseen. Lisätietoja löydät SteraLuxin tietosuojaselosteesta »

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Kartoitus sisältää nykytilannekartoituksen ja tilanneraportin. Ongelmatilanteissa teemme ratkaisuehdotuksen, joka sisältää valaistussuunnitelman, takaisinmaksulaskelman ja tarjouksen valaistuksen toteuttamisesta.

Toni Kulikoff

Liiketoimintapäällikkö
Ulko- ja urheiluvalaistus,
Suunnittelijat
Puh. +358207885405
toni.kulikoff@stera.com

SteraLux Area -valaisimet

SteraLux Area -valaisimet ovat suunniteltu ulkoalueiden valaistukseen. Pienempi Area Lite sopii esimerkiksi kuntoratojen ja pienien urheilukenttien valaistukseen.

Suurempi Area Evo taas on suunniteltu tekniseen aluevalaistukseen ja sopii esimerkiksi yleisurheilukenttien, täysmittaisten jalkapallokenttien sekä urheilustadionien valaistukseen.

Molemmat valaisimet on helppo asentaa esimerkiksi seinään tai orteen kiinni. Lite-valaisin on lisäksi saatavilla pylväskiinnikkeellä. Valaisimet ovat saumattomasti yhteensopivia suomalaisen C2 SmartLightin langattoman ohjausjärjestelman kanssa, jonka avulla urheilualueen valaistukseen saadaan lisää älyä.

Copyright © 2023 Stera Group Oy