Valaistusratkaisut

Oikein suunniteltu LED-valaistus lisää niin turvallisuutta kuin työntekijöiden jaksamista. Suunnittelu- ja asennuspalvelumme kattaa koko Suomen. Huolehdimme valaistuksen toimivuudesta myös asennuksen jälkeenkin. 

Ammattilaisen LED-valaistus teollisuuden tarpeisiin 

SteraLux on suomalainen teollisten valaisimien ammattilainen. Tarjoamme kokonaispalveluna valaistusta ulkona ja sisällä omilla, Suomessa valmistetuilla tuotteillamme.

Laadukkaat SteraLux-valaisimet on suunniteltu teollisuuden vaativiin tarpeisiin. Kotimaiset LED-valaisimet korvaavat perinteisen valaistuksesi, jolloin paremman valaisun lisäksi energiansäästö on merkittävää. Sähkön kulutuksen vähentymisen lisäksi parannat työturvallisuutta lisääntyneen ja oikein kohdistetun valon ansiosta. Samalla työn tuottavuus kasvaa. Kaikilla valaisimillamme on Avainlippu-merkki.

Myymälävalaistus kotimaisilla led valaisimilla - Ota yhteyttä SteraLux Oy

Laadukas LED-valaistus alkaa suunnittelusta

Onnistunut ja laadukas valaistus edellyttää huolellista suunnittelua, jossa kartoitetaan käyttäjien vaatimukset. Meillä se sisältyy aina hintaan. Valaistava ympäristö vaikuttaa tuotteen valintaan, ja olosuhteiltaan vaativat teollisuusympäristöt asettavat erityisiä vaatimuksia esimerkiksi valaisimen kestävyyden ja tehokkuuden suhteen. Oikein suunniteltu LED-valaistus lisää niin turvallisuutta kuin työntekijöiden jaksamista. Suunnittelu- ja asennuspalvelumme kattaa koko Suomen. Huolehdimme valaistuksen toimivuudesta myös asennuksen jälkeenkin.

Saat aina suunnitelman 

Suunnitelman läpikäynnissä esitämme kohteen asiakkaalle  3D-mallina, josta on helppo hahmottaa mahdolliset muutokset jo suunnitteluvaiheessa. Suunnitelmien toteuttaminen vaatii yhteistyötä kaikkien sidosryhmien meidän, asennuskumppaneiden ja asiakkaan välillä. Monissa kohteissa valaistus on mahdollista toteuttaa useammalla tavalla.Kustannusten ohella muuttujina voivat toimia esimerkiksi käytännöllisyys, ekologisuus, valaistuksen kohdistaminen ja energiatehokkuus. Erilaisista ratkaisuista ensimmäinen ei ole aina se järkevin ja tehtävämme on löytää paras vaihtoehto kokonaisuudelle. 

Tilaa maksuton valaistuskartoitus

tiimi

Kartoituskäyntimme on aina maksuton

LED-valaistus kannattaa aina. Perinteisen valaistuksen vaihto moderniin LED-valaistukseen maksaa itsensä takaisin muutamassa vuodessa. Suunnittelemme aina valaistuksen asiakkaidemme yksilöllisten tarpeiden mukaan. Emme veloita kartoituskäynnistä ja suunnittelusta. Valitse siis suomalainen valaisinvalmistaja. Kaikki SteraLux-valaisimet valmistetaan Suomessa, omilla tehtaillamme. Siksi valaisimillemme onkin myönnetty Suomalaisen Työn Liiton Avainlippu-merkki. 

Tilaa maksuton valaistuskartoitus

 

Pitkäjänteistä suunnittelua ja tukea

Valaistuksen suunnitteluun kannattaa panostaa, sillä se on suurin yksittäinen hintaan vaikuttava tekijä. Suurimmat rahalliset erot toteutusehdotusten välillä syntyvät suunnitteluvaiheessa. Esimerkiksi valaisimien määrät ja johdotusten toteutus vaikuttavat hintaan. SteraLuxin valaisimia käytettäessä suunnittelu sisältyy hintaan. Valaistusratkaisujen ekologisuus vastuullinen valinta. Vaihtoehdot nähtyään asiakkaan on helpompaa huomata energiasäästön edut, ja ettei näennäisesti halvin ratkaisu välttämättä olekaan enää muutaman vuoden päästä halvin korkeamman energiakulutuksen takia.  

 

Referenssejämme

Esimerkkejä ja kokemuksia ratkaisuistamme
Katso kaikki referenssit »

Levi

Levin laskettelukeskus

Vanhat valaisimet eturinteessä vaihdettiin SteraLux Area LED-valaisimiin. Muutoksessa käytettiin Area 480 valaisimia, joiden linssitys räätälöitiin kohteeseen sopivaksi. Muutoksen tavoitteena oli tarve kehittää valaistusta huoltovapaaksi ja saavuttaa energiansäästöjä.

Tutustu referenssiin
Hankinnassa energiatehokas aluevalaistus - ota yhteyttä SteraLux Oy

Lujabetoni

Yhteistyö SteraLuxin kanssa piha-alueiden suhteen toimi niin hyvin, että yhteistyö jatkuu muilla projekteilla. Se kertonee olennaisen tyytyväisyydestä suomalaiseen valaisinvalmistajaan, jonka kanssa homma pelaa.

Tutustu referenssiin
Forssan levy

Forssan Levy

SteraLuxin messuosasto tuli vastaan muutama vuosi sitten ja meillä Forssan Levyssä alkoi olla tarve uusia valaistusta konepajan puolella. Itsekin olin huomannut, että led-valaistus oli alkanut yleistyä meidän alalla. Tuotteet SteraLuxilla oli aika lailla juuri sitä, mitä oltiin haettu ja kaverit aktiivisia.

Tutustu referenssiin

Maksuton valaistuskartoitus

Tilaa nyt maksuton kartoitus jättämällä yhteystietosi alla olevalla lomakkeella tai ota suoraan yhteyttä asiantuntijaamme.

Parhaat valaistusratkaisut aina meiltä.

Käytämme lomakkeen kautta saatuja tietoja palveluidemme tarjoamiseen ja toimittamiseen. Lisätietoja löydät SteraLuxin tietosuojaselosteesta »

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Kartoitus sisältää nykytilannekartoituksen ja tilanneraportin. Ongelmatilanteissa teemme ratkaisuehdotuksen, joka sisältää valaistussuunnitelman, takaisinmaksulaskelman ja tarjouksen valaistuksen toteuttamisesta.

Matti Muntola

Asiakaspäällikkö
Sisävalaistus,
Sähköurakoitsijat
Puh. +358207885404
matti.muntola@stera.com

Copyright © 2023 Stera Group Oy