Sisältöön »
Tilaa uutiskirje
 
toimistovalokuva1394885123.jpg
 
 

SteraLux SLIM

Linjakas uutuusvalaisin toimistoihin

Suomessa valmistettu SteraLux SLIM LED-valaisin on energiatehokas ja ympäristön huomioiva ratkaisu toimiston valaistukseen.  Linjakkaan muotoilun ja useiden värivaihtojen ansiosta se sopii joustavasti erilaisiin toimistoympäristöihin. SLIM valaisin on saatavilla myös himmennyskytkimellä.

TARJOAMME VALAISTUSTA KOKONAISPALVELUNA

Valaisimemme ovat helppo asentaa, erittäin pitkäikäisiä ja niillä on STUL-takuu. Räätälöimme valaisimet aina asennuskohteen mukaan: räätälöitäviä ominaisuuksia ovat esimerkiksi valojakauma, värilämpötila, kiinnitystapa, ohjausjärjestelmä tai sähkönsyöttö. Tarjoamme valaisimia kokonaispalveluna, jolloin palveluun kuuluu suunnittelu- ja asennuspalvelu sekä vanhan valaistuksen kierrättäminen.  Asennuspalvelumme kattaa koko Suomen. Voit tutustua tarjontaamme tuotehaun avulla tai ota meihin suoraan yhteyttä, niin etsimme sopivan valaistusratkaisun tilaasi. 

pyydä tarjous   lataa esite

Jäikö kysyttävää? Lähetä meille WhatsApp-viesti.

 
 

Tuotteet

 
Referenssi
Referenssi

Salon Seudun Koulutus-ja kuntayhtymä

SSKY:n hiusalan opetustiloja uusiessaoli tärkeää saada kohteeseen valaistus, jossa värit näkyvät ja toistuvat yhtä luonnollisina kuin ulkona olevassa valossa.

Lue lisää »

Referenssi
Referenssi

Kokemäen auditorio

Kokemäen koulukeskuksen auditorio sai uudet valaisimet tilojen remontoinnin yhteydessä. Valaistuksen toteutimme SteraLux LINEAR 40 valaisimilla. 

Lue lisää »

Referenssi
Referenssi

Kakolan panimo

Kakolan panimossa käyttöön otetun valaistuksen valon laatu on ns. päivänvaloa, jolloin ulkoa tuleva valo on saman sävyistä kuin valaisimistakin tuleva. Valaistus toteutettiin SteraLux LINEAR valaisimilla.

Lue lisää »

 
 
Pyydä tarjous