Area Modular

Teollisuuden IP-tiivis suunnattava valaisin.

Steralux Area Modular valaisin on suunniteltu käytettäväksi kohteissa, joissa valon suuntaus on tärkeää. Valaisimen saa käännettyä kiinnitykseen nähden 180 asteen säteellä, jolloin se voidaan kiinnittää esimerkiksi seinään ja suunnata suoraan alas tai suoraan ylös.

 

AREA MODULAR LED-valaisimet teollisuuteen

Area Modular käyttää myös optiikkaa, jolloin valo saadaan ohjattua entistä tarkemmin. Valaisimesta on saatavilla yhden ja kahden moduulin versio. Kahden moduulin versiolla saat ohjattua valon suuremmalle alueelle ja tarvittaessa kahteen eri suuntaan.

Suunnattavuutensa ansiosta modular soveltuu erinomaisesti teollisuuden ahtaisiin tiloihin tai esimerkiski julkisivujen tai mainostaulujen valaisuun.

Modular on kotelointiluokaltaan IP65, joten se sopii esimerkiksi pesutiloihin tai muihin kosteisiin tiloihin.

Myös Area Modular-valaisimillamme on viiden vuoden valmistajan takuu ja kahden vuoden STUL-takuu.

MAKSUTON SUUNNITTELUPALVELU

Tarjoamme aina valaistuksen suunnitteluun maksuttoman kartoitus- ja suunnittelupavelun. Otamme suunnittelussa huomioon:

  • Kohteen käyttötarkoituksen
  • Nykyisen valaistuksen (kiinnitys, sijoittelu ja johdotukset)
  • Mahdollisimman helpon asennuksen

Saneerauskohteissa kartoitamme ensin aina nykytilanteen, jonka pohjalta suunnittelu tehdään. Otamme huomioon nykyiset valaisinten paikat ja pyrimme hyödyntämään vanhoja johdotuksia, mikäli mahdollista.

Uusiin kohteisiin suunnittelemme valaistuksen kohteeseen sopivaksi, lisäksi suunnittelemme tarvittaessa kiinnikkeet, joilla asennus onnistuu vaivattomasti.

Pyydä tarjous

Forssan levy

Forssan Levy

SteraLuxin messuosasto tuli vastaan muutama vuosi sitten ja meillä Forssan Levyssä alkoi olla tarve uusia valaistusta konepajan puolella. Itsekin olin huomannut, että led-valaistus oli alkanut yleistyä meidän alalla. Tuotteet SteraLuxilla oli aika lailla juuri sitä, mitä oltiin haettu ja kaverit aktiivisia.

Tutustu referenssiin

Kone-Tuomi

Kone-Tuomi Oy:n asiakaskunta koostuu pääasiassa dieselmoottorien, työstökoneiden, hissien ja venttiilien valmistajista,paperi-, pumppu-, kaivos-, offshore- ja sahateollisuudesta, sekä korjaus- ja kunnossapitopalveluja tarvitsevista eri teollisuudenalojen yrityksistä.

Tutustu referenssiin

Dinolift

DinoLiftin tuotantotilan valaistusta tehostettiin tehtaan ollessa kesälomilla. Vanhojen 240W purkausvalaisimien tilalle asennettiin energiatehokkaat SteraLux LINEAR 150W valaisimet. Asennustyö sujui mutkattomasti, sillä asennuksessa käytettiin hyväksi olemassa olevaa valaistusripustuskiskoa, johon uudet valaisimet kiinnitettiin pikakiinnikkeillä.

Tutustu referenssiin

Maksuton valaistuskartoitus

Tilaa nyt maksuton kartoitus jättämällä yhteystietosi alla olevalla lomakkeella tai ota suoraan yhteyttä asiantuntijaamme.

Käytämme lomakkeen kautta saatuja tietoja palveluidemme tarjoamiseen ja toimittamiseen. Lisätietoja löydät SteraLuxin tietosuojaselosteesta »

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Kartoitus sisältää nykytilanteen kartoituksen ja tilanneraportin. Ongelmatilanteissa teemme ratkaisuehdotuksen, joka sisältää valaistussuunnitelman, takaisinmaksulaskelman ja tarjouksen valaistuksen toteuttamisesta.

Matti Muntola

Asiakaspäällikkö
Sisävalaistus,
Sähköurakoitsijat
Puh. +358 40 539 1895
matti.muntola@stera.com

Copyright © 2023 Stera Group Oy