Linear Retail

LED-valaisimet kauppoihin, myymälöihin sekä matalien tilojen yleisvalaistukseen.

SteraLux Linear Retail-valaisimet on suunniteltu erityisesti myymälöiden valaisemiseen. Valaisimessa käytetään optiikkaa, joten valaisinta on mahdollista muokata tilan mukaan. Valoa saadaan tällöin sinne mihin sitä eniten tarvitaan. Näin voidaan saavuttaa haluttu määrä valoa pienemmällä teholla.

Näytetään ainoa tulos

Pienempi kiusahäikäisy lisää käyttömukavuutta

Retail-valaisimessa valo tulee isommalta alueelta optisesti verrattuna perinteisiin Linear valaisimiin. Kun sama valomäärä tuotetaan optiikan läpi, on valaisimen kiusahäikäisy pienempi. Lisäksi valaisimiin on saatavilla häikäisysuoja, joka vähentää häikäisyä entisestään.

Kiusahäikäisy on erityisen tärkeää myymälävalaistuksessa, sillä valaistus ei saa häiritä asiakasta.

Nopea asentaa

Suunnittelemme tarvittaessa myös käyttökohteeseen sopivat johtosarjat, jolloin valaistuksen asentaminen on nopeampaa ja helpompaa.

Retail -valaisimet voidaan kiinnittää ruuvilla suoraan kattoon, riippumaan vaijereilla tai perinteisemmin kiskoon sekä kiskojen väliin säädettävillä ramppikiinnikkeillä.

Pyydä tarjous

 

Kokemäen koulukeskuksen auditorio

Kokemäen koulukeskuksen auditorio sai uudet valaisimet tilojen remontoinnin yhteydessä. Valaistuksen toteutimme SteraLux LINEAR 40 valaisimilla. 

Tutustu referenssiin

Salon Seudun Koulutus-kuntayhtymä

SSKY:n hiusalan opetustilojen valaistus uusiittiin ja valaisimiksi vaihdettiin SteraLux LINEAR LED-valaisimet. Kohteeseen oli tärkeää  saada valaistus, jossa värit näkyvät ja toistuvat yhtä luonnollisina kuin ulkona olevassa valossa.

Tutustu referenssiin

Dinolift

DinoLiftin tuotantotilan valaistusta tehostettiin tehtaan ollessa kesälomilla. Vanhojen 240W purkausvalaisimien tilalle asennettiin energiatehokkaat SteraLux LINEAR 150W valaisimet. Asennustyö sujui mutkattomasti, sillä asennuksessa käytettiin hyväksi olemassa olevaa valaistusripustuskiskoa, johon uudet valaisimet kiinnitettiin pikakiinnikkeillä.

Tutustu referenssiin

Maksuton valaistuskartoitus

Tilaa nyt maksuton kartoitus jättämällä yhteystietosi alla olevalla lomakkeella tai ota suoraan yhteyttä asiantuntijaamme.

Käytämme lomakkeen kautta saatuja tietoja palveluidemme tarjoamiseen ja toimittamiseen. Lisätietoja löydät SteraLuxin tietosuojaselosteesta »

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Kartoitus sisältää nykytilanteen kartoituksen ja tilanneraportin. Ongelmatilanteissa teemme ratkaisuehdotuksen, joka sisältää valaistussuunnitelman, takaisinmaksulaskelman ja tarjouksen valaistuksen toteuttamisesta.

Matti Muntola

Asiakaspäällikkö
Sisävalaistus,
Sähköurakoitsijat
Puh. +358207885404
matti.muntola@stera.com

Copyright © 2023 Stera Group Oy