Area Lite

IP-tiivis ja helposti säädettävä valaisin.

SteraLux Area Lite LED-valaisimet ovat energiatehokas ja ympäristön huomioiva ratkaisu esimerkiksi kiinteistöjen, parkkipaikkojen ja kävelyteiden valaisuun.  IP-tiivis Area Lite on muotoilunsa ja kiinnikkeensä ansiosta helppo asentaa esimerkiksi seinään tai orteen kiinni. Valaisimen asento on säädettävissä ja valo pystytään näin ohjaamaan helposti kohteeseensa.

Area Lite:llä valaiset pienet ja keskikokoiset sisä- ja ulkoalueet erinomaisesti. Suurempien kohteiden kuten jalkapallokenttien ja suurten teollisuusalueiden valaistukseen suosittelemme Area Evo malliamme.

Näytetään kaikki 3 tulosta

Maksuton suunnittelupalvelu

Tarjoamme aina valaistuksen suunnitteluun maksuttoman kartoitus- ja suunnittelupavelun. Otamme suunnittelussa huomioon:

  • Kohteen käyttötarkoituksen
  • Nykyisen valaistuksen (kiinnitys, sijoittelu ja johdotukset)
  • Mahdollisimman helpon asennuksen

Saneerauskohteissa kartoitamme ensin aina nykytilanteen, jonka pohjalta suunnittelu tehdään. Otamme huomioon nykyiset valaisinten paikat ja pyrimme hyödyntämään vanhoja johdotuksia, mikäli mahdollista.

Uusiin kohteisiin suunnittelemme valaistuksen kohteeseen sopivaksi, lisäksi suunnittelemme tarvittaessa johtosarjat, joilla asennus onnistuu vaivattomasti.

Pyydä tarjous

 

Hankinnassa energiatehokas aluevalaistus - ota yhteyttä SteraLux Oy

Lujabetoni

Yhteistyö SteraLuxin kanssa piha-alueiden suhteen toimi niin hyvin, että yhteistyö jatkuu muilla projekteilla. Se kertonee olennaisen tyytyväisyydestä suomalaiseen valaisinvalmistajaan, jonka kanssa homma pelaa.

Tutustu referenssiin
Levi

Levin laskettelukeskus

Vanhat valaisimet eturinteessä vaihdettiin SteraLux Area LED-valaisimiin. Muutoksessa käytettiin Area 480 valaisimia, joiden linssitys räätälöitiin kohteeseen sopivaksi. Muutoksen tavoitteena oli tarve kehittää valaistusta huoltovapaaksi ja saavuttaa energiansäästöjä.

Tutustu referenssiin

Naantalin satama

Naantali on nykyään yksi Suomen suurimmista roro-/ropax -satamista. Naantalin Satama on valaistu Area -valaisimilla. Työ on on oheisessa kuvassa kesken, mutta muutettu valaistus näkyy selkeästi valkoisena valona.

Tutustu referenssiin

Maksuton valaistuskartoitus

Tilaa nyt maksuton kartoitus jättämällä yhteystietosi alla olevalla lomakkeella tai ota suoraan yhteyttä asiantuntijaamme.

Käytämme lomakkeen kautta saatuja tietoja palveluidemme tarjoamiseen ja toimittamiseen. Lisätietoja löydät SteraLuxin tietosuojaselosteesta »

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Kartoitus sisältää nykytilanteen kartoituksen ja tilanneraportin. Ongelmatilanteissa teemme ratkaisuehdotuksen, joka sisältää valaistussuunnitelman, takaisinmaksulaskelman ja tarjouksen valaistuksen toteuttamisesta.

Toni Kulikoff

Liiketoimintapäällikkö
Ulko- ja urheiluvalaistus,
Suunnittelijat
Puh. +358207885405
toni.kulikoff@stera.com

Copyright © 2023 Stera Group Oy