SteraLux ja DC One yhteistyö

SteraLux ja DC One ovat solmineet yhteistyösopimuksen joka mahdollistaa keskitetyn tehonsyötön SteraLuxin valaisimille.

Ville Saarinen, tuotepäällikkö, Stera Technologies Oy:

LED-valaistuksessa tuotteen laatua voidaan mitata useilla eri tavoilla. Yksi merkittävimmistä laatuun vaikuttavista tekijöistä on valaisimen elinikä ja sitä kautta valaisinasennuksen toimintatunnit. Perinteisesti eliniän määritellee hyvin pitkälti valaisimen liitäntälaitteen elinikä. 

Vuosien varrella liitäntälaitteen koko on pienentynyt, mutta samalla tarvittavien komponenttien monimutkaisuus on kasvanut, pääosin älyn lisäännyttyä. Tämä luonnollisesti on lisännyt herkkien komponenttien määrää ja usein liitäntälaite onkin valaisimen ensimmäisenä hajoava osa. 

Teollisuuden LED-valaistusratkaisuissa arvostetaan pitkää elinikää sekä huoltovapautta. Monesti tuotannon aikana valaisimia ei joko pystytä huoltamaan ollenkaan tai ne ovat ainakin vaikeasti vaihdettavissa. Yksi teollisen ympäristön isoimmista riskitekijöistä valaisimille on korkea lämpötila, joka asettaa liitäntälaitteelle ison kuormituksen lyhentäen elinikää.

Halusimme löytää keinon poistaa liitäntälaitte valaisimesta, erityisesti vaativissa teollisissa ympäristöissä ja yhteistyökumppaniksi tähän valikoitui DC One Oy. Heidän keskitetyllä tehonsyötöllään voidaan ratkaista monia perinteisten asennusten ongelmia, erityisesti teollisessa ympäristössä. Nyt voimme tarjota ratkaisun, jossa helposti rikkoontuvan elektroniikan määrää valaisimessa on mahdollisimman pieni. Samalla tehonsyöttö voidaan sijoittaa helposti huollettavaan tilaan. Lisäksi keskitetyn tehonsyötön komponenttien elinikä on huomattavasti perinteistä LED-liitäntälaitetta pidempi.

Anna hyvän työn näkyä. Huoltovapaasti.

Jarkko Koivula, toimitusjohtaja, DC One Oy:

Yhtiömme lähestyy LED-valaisinten tehonsyöttöä eri kulmasta, kuin on totuttu. Koska teollisuusasennukset ovat tyypillisesti suuria ja olosuhteet haastavia, suunnittelimme koko valaistusratkaisun uudelleen kunnossapidon ja luotettavuuden näkökulmasta. Tuloksena on entistäkin suorituskykyisempi ja pitkäikäisempi ratkaisu.

SteraLux on etsimämme kumppani teollisuusvalaisinten asiantuntijaksi ja valmistajaksi.

Yhteistyöllä Steraluxin kanssa voimme varmistua siitä, että valaisimet on suunnittelu, testattu ja valmistettu käyttökohteiden vaatimalla tarkkuudella ja ne ovat tehonsyötön kanssa samalla tasolla.

SteraLux LED-valaisimet suunnitellaan ja valmistetaan kokonaisuudessaan Suomessa, joka antaa erinomaiset lähtökohdat pitkälle ja hedelmälliselle yhteystyölle sekä tulevaisuuden jatkokehitykselle.

Älä tyydy tavanomaiseen. Vaadi DC-järjestelmä.

Copyright © 2023 Stera Group Oy