Säästä suunnitelmallisella valaistuksella

Asiakkaan tarpeiden huomioiminen energiatehokkaan valaistuksen suunnittelussa.

SteraLuxin asiakaspäällikkönä saan päivittäin runsaasti yhteydenottoja. Kaikki kaupallinen toimintamme lähtee asiakkaan tarpeesta. Kilpailussa pysyy mukana, kun ymmärtää asiakkaan todellisen tarpeen.

Suunnittelu säästää rahaa

Joskus asiakas tarvitsee tarjouksen nopeasti.  Joustavuus ja reagointinopeus on meidän valttimme. Kun asiakkaalla on kaikki tarpeet jo valmiiksi selvillä, saamme luotua tarjouksen nopeimmillaan tunnissa. Etukäteistietojen saatavuus määrittää suunnittelun keston. Jos esimerkiksi sähkösuunnitelmat eivät ole ajan tasalla, otan selville kaikki valaistukseen vaikuttavat asiat ja piirrän niihin ehdotuksen.

  ”Valaistuksen suunnitteluun kannattaa panostaa, sillä se on suurin yksittäinen hintaan vaikuttava asia.”

Isot asiat harvemmin syntyvät hetken mielijohteesta. Valaistuksen suunnitteluun kannattaa panostaa, sillä se on suurin yksittäinen hintaan vaikuttava tekijä. Suurimmat rahalliset erot toteutusehdotusten välillä syntyvät suunnitteluvaiheessa. Esimerkiksi valaisimien määrät ja johdotusten toteutus vaikuttavat hintaan vahvasti. SteraLuxin valaisimia käytettäessä suunnittelu sisältyy hintaan.

Vaihtoehtoja erilaisiin tarpeisiin

Pidämme tarjouskatselmuksen yhdessä asiakkaan kanssa. Suunnitelman läpikäynnissä esitän kiinteistön asiakkaalle 3D-mallina, josta on helppo hahmottaa mahdolliset muutokset jo suunnitteluvaiheessa. Suunnitelmien toteuttaminen vaatii yhteistyötä kaikkien sidosryhmien – meidän, asennuskumppaneiden ja loppuasiakkaan – välillä.

  ”Roolimme on tarjota asiantuntemustamme.”

Tehtävämme on tarjota asiakkaalle paras mahdollinen ratkaisu ja roolimme on tarjota asiantuntemustamme. Kun tiedetään mitä halutaan, on tärkeää olla selvillä, myös miksi halutaan. Monnissa kohteissa valaistus on mahdollista toteuttaa useammalla tavalla. Kustannusten ohella muuttujina voivat toimia esimerkiksi käytännöllisyys, ekologisuus, valaistuksen kohdistaminen ja energiatehokkuus. Erilaisista ratkaisuista ensimmäinen ei ole aina se järkevin ja missiomme on löytää paras vaihtoehto kokonaisuudelle.

Valaistusratkaisujen ekologisuus on nouseva trendi. Vaihtoehdot nähtyään asiakkaan on helpompaa huomata energiasäästön edut, ja ettei näennäisesti halvin ratkaisu välttämättä olekaan enää muutaman vuoden päästä halvin korkeamman energiakulutuksen takia. Tämä on ehkä suurin muutos, joka on viime vuosina tapahtunut.

Enemmän kuin perävalotakuu

Tiukoissa toimitusajoissa joustavuutemme tulee parhaiten esille. Muistan erään tapauksen, jossa toimitusaika vaihtui seuraavan viikon maanantaista sitä edeltäneelle perjantaille. Laitoin valaisimet kyytiin ja ajoin ne kohteeseen aamuyöllä. Asentajille oli valaisimet odottamassa kello seitsemän aamulla.

 ”Molemminpuolinen luottamus on tärkeää asiakassuhteen pitkällä matkalla.”

Asiakasta ei unohdeta, kun valaistus on valmistunut. Työn valmistuttua saavumme paikan päälle suorittamaan loppumittauksen. Tulosten analysoinnin jälkeen voidaan vielä tehdä muutoksia, jos tarve vaatii. Käymme läpi, miten projekti on edennyt. Mietimme, onko jotain, missä olisi parannettavaa, jotta pystymme kehittämään toimintaamme tulevaisuuden varalle. Molemminpuolinen luottamus on tärkeää asiakassuhteen pitkällä matkalla.

SteraLuxilta saat suomalaisia tuotteita ja suomalaista palvelua. Käytämme urakoissamme paikallisia asennusfirmoja. SteraLux on osa Stera Technologies Oy:ta, joka työllistää yli 800 henkilöä. Me olemme olemassa, kun takuuaika päättyy.

Copyright © 2023 Stera Group Oy