Sisältöön »
 
dsc-1913358959496.jpg
 

 REFERENSSIT

 

MEYER Turun telakka

Valaisin: SteraLux LINEAR

Asennuskohde: teollisuus

MEYER TURUN telakan varastohallin valaistus uusittiin vuoden alussa varastohallin remontin yhteydessä. Vanhat valaisimet vaihdettiin SteraLux LED-valaisimiin. Muutoksen myötä tilojen valaistus parani merkittävästi, koska uudistuksen myötä halliin saatiin vanhan kellertävän valon tilalle kirkkaampi ja valkeampi valo. Hyvä valaistus on edellytys turvalliselle ja sujuvalle työskentelylle.

Hallissa oli aiemmin käytössä valaisimet 400w polttimoilla. Vanhat valaisimet korvattiin SteraLux LINEAR 100w LED-valaisimilla.  ”Asennus sujui muutamassa työpäivässä”, kertoo telakalta prosessi-insinööri Akseli Ruuhela. ”Valaistus oli hyvin suunniteltu, ja sitä pystyttiin joustavasti muuttamaan vielä matkan varrella”, hän jatkaa. Akseli työskentelee telakalla runkotuotannon logistiikka osastolla ja hänen työtehtävänsä liittyvät logistiikan hallintaan ja kehitykseen.

Halliin asennetut LINEAR LED-valaisimet kuluttavat selkeästi aiempaa vähemmän energiaa valaisimien ottotehon vähentyessä 400 watista 100 wattiin. Huolimatta pienemmästä energian kulutuksesta tuottavat uudet LINEAR LED-valaisimet selkeästi aiempaa enemmän ja laadukkaampaa valoa. Valon määrä, eli valovirta, uusissa valaisimissa on 16800 lumenia. ”Luonnollisesti varastossa hyvä valaistus on tärkeää, jotta tavaraa voidaan sujuvasti varastoida ja kerätä”, Akseli toteaa.

MEYER TURKU OY on erikoistunut rakentamaan hyvin monimutkaisia, innovatiivisia ja ympäristöystävällisiä risteilyaluksia, matkustaja-autolauttoja sekä erikoisaluksia. Meyerin Turun telakka työllistää 1900 työntekijää ja telakan maa-ala on yhteensä noin 120 hehtaaria, josta 14,5 hehtaaria on rakennettua aluetta. Lue lisää https://www.meyerturku.fi/fi/meyerturku_com/index.jsp

Katso tuotetiedot SteraLux LINEAR 100w 
henkilot-img-67681397081299.jpg
 

Kuvassa MEYER Turun telakalta  Akseli Ruuhela ja Jyrki Aaltonen SteraLuxin myynnistä. 

 
Pyydä tarjous

Käytämme evästeitä

Sivustolla käytetään evästeitä palvelun turvallisuuden, tehokkuuden ja käytettävyyden takaamiseksi.

Käytämme Google Analyticsiä keräämään anonyymejä tilastoja kotisivuvierailijoiden liikennemääristä ja käyttäytymisestä. Käytämme tietoja tuotteidemme ja kotisivujemme käyttäjäkokemuksen kehittämiseen.

Asetukset »