Lujabetoni

Toteutimme yhdessä yhteistyökumppanimmen Helsingin Talotekniikan kanssa Lujabetonin Järvenpään tehtaan ulkovalaistuksen uudistuksen.

Ensimmäisessä vaiheessa betonielementtien varastointikentille asennettiin uudet pylväät ja alueet valaistiin SteraLux Area Lite valaisimilla. Valaistuksen ohjaus kytkettiin kiinteistöautomaatioon, jota kautta ohjataan valaistuksen syttymistä. Projektin toisessa vaiheessa kiinteistön ympäristön valaistus uudistettiin korvaten vanhat valaisimet niin ikään SteraLux Area Lite valaisimilla.

Vastaan Lujabetonin uudella tehtaalla Järvenpäässä tuotannosta ja investoinneista. Vuonna 2018 konepajasta betonitehtaaksi muutetut tehdaskiinteistöt kaipasivat valosuunnittelua. Meillä on täällä isoja kenttiä betonielementtien varastointiin ja kunnollinen valaisu puuttui. Edelliskesänä joku meidän talon sisältä kertoi tietävänsä hyvän suomalaisen valovalmistajan. Oli hienoa, että Suomessa todella valmistetaan tällaisia kilpailukykyisiä ja laadukkaita tuotteita. Palvelupäällikkö Jukka Rautiaisen kanssa alettiin sitten suunnitella projektia ja otettiin yhteyttä suoraan SteraLuxiin. Paikan päällä tehtiin heidän kanssaan yhdessä katselmus ja pian saatiin suunnitelma ja tarjous sähköpostiin. Se oli oikeastaan heti siinä. Mitään merkittävää ei suunnitelmassa muutettu.

Helsingin Talotekniikka hoiti asennuksen erinomaisesti ja yhteistyö heidän kanssaan oli tärkeässä roolissa koko projektissa. Samalla päivitettiin tehtaan alkuperäisiä valaisimia led-tekniikkaan muilla ulkoalueilla. Yhteistyö SteraLuxin kanssa piha-alueiden suhteen toimi niin hyvin, että yhteistyö jatkuu muilla projekteilla. Se kertonee olennaisen tyytyväisyydestä suomalaiseen valaisinvalmistajaan, jonka kanssa homma pelaa.

Risto-Matti Valta, tehdaspäällikkö Lujabetoni

Maksuton valaistuskartoitus

Tilaa nyt maksuton kartoitus jättämällä yhteystietosi alla olevalla lomakkeella tai ota suoraan yhteyttä asiantuntijaamme.

Käytämme lomakkeen kautta saatuja tietoja palveluidemme tarjoamiseen ja toimittamiseen. Lisätietoja löydät SteraLuxin tietosuojaselosteesta »

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Copyright © 2023 Stera Group Oy