PunaMusta

Pääsimme uudistamaan PunaMustan Forssan yksikön valaistuksen. Tilojen valaistus oli ennen epätasaista ja sisätiloissa oli noin 200 luksin keskiarvo. Kirjapainon tiloissa on paljon koneistoa ja liikettä, joten parempi valaistus on tärkeää varsinkin työturvallisuuden kannalta. SteraLuxin Linear HE valaisimilla saimme nostettua tilojen valaistuksen keskiarvon yli 500 luksiin ja onnistuimme samalla vähentämään valaisun energiankulutusta 47 %.

Uusitussa valaistuksessa otettiin myös huomioon tilojen kosteus. Teknisistä syistä kirjapainon tiloissa on pidettävä yllä noin 50% ilmakosteus, jota kuivempina päivinä pidetään yllä katon rajassa olevilla vesihörysuuttimilla.

Asennus sujui moitteettomasti ja tilojen uusi valaistus on pysynyt hyvässä kunnossa. ”Kyllä olemme olleet tyytyväisiä ainakin. Ainoa kerta, kun luultiin, että uusissa valoissa on jotain vikaa, oli kun joku oli unohtanut laittaa valot päälle.”, Punamusta Forssan Prepress päällikkö ja kiinteistövastaava Jorma Aaltonen toteaa.

Asentajakumppaninamme toimi Sähköasennus Karppelin.

PunaMusta Oy tarjoaa yritysnäkyvyyden ja painamisen palvelut sanoma- ja aikakauslehtien painamisesta graafiseen suunnitteluun, mainospainotuotteisiin, brändinhallinnan työkaluihin ja suurkuvaratkaisuihin. PunaMusta Oy on osa PunaMusta Media -konsernia, joka kuuluu Laakkonen Yhtiöihin. Lue lisää:  https://www.punamusta.com/

Maksuton valaistuskartoitus

Tilaa nyt maksuton kartoitus jättämällä yhteystietosi alla olevalla lomakkeella tai ota suoraan yhteyttä asiantuntijaamme.

Käytämme lomakkeen kautta saatuja tietoja palveluidemme tarjoamiseen ja toimittamiseen. Lisätietoja löydät SteraLuxin tietosuojaselosteesta »

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Copyright © 2023 Stera Group Oy