SteraLux – The Best Made Lighting

LED-VALAISTUKSEN LUOTETTAVA KUMPPANI

Kaikki SteraLux LED -valaisimet valmistetaan Stera Technologies Oy:n tehtailla Suomessa. Olemme mekaniikan ja elektroniikan sopimusvalmistukseen erikoistunut globaalisti toimiva konserni. Omia tuotteitamme ovat LED -valaisimet, laite- ja jakokaapit sekä Smart Factory järjestelmä. Liikevaihtomme on yli 110 M€. Käytössämme on yhteensä n. 70 000 m² tuotantotilaa seitsemässä eri tehtaassa. Tehtaamme sijaitsevat Turussa, Paimiossa, Tammelassa, Naantalissa, Kaavilla, Vaasassa ja Viron Allikassa. Palveluksessamme työskentelee tällä hetkellä n. 900 henkilöä.

Stera tehtaat

Kokemus ja yrityksemme arvot takaavat laadun ja vastuullisen toiminnan

Meillä on yli 60 vuoden kokemus elektroniikan ja mekaniikan valmistuksesta sekä auditoitu tuotanto (ISO 9001, ISO 14001, ISO 45001).

Optimoidut ratkaisut: Räätälöimme ratkaisut ja huomioimme asiakkaiden erilaiset tarpeet.

Toimintavarmuus: Isot kansainväliset toimijat luottavat meihin, tuotteillamme on 100% tuotetestaus ja tehtaallamme on moderni konekanta.

SteraLux LED-valaisimet ovat ympäristöystävällinen ja energiatehokas valinta. Valmistuksen ja tuotteiden sekä toimintamme suunnittelussa otamme ympäristövaikutukset huomioon tuotteen koko elinkaaren aikana. Hoidamme tuottajavastuun alaiset velvoitteet tuottajayhteisö Elker Oy:n kautta. Lisätietoa elinkaaren loppupäässä olevien tuotteiden kierrätyksestä»

Ympäristö- ja laatupolitiikkamme »
stera.com »

LED-valaistuksen luotettava kotimainen kumppani

Vuosikymmenien kokemuksemme, mekaniikka- ja elektroniikkatuotannon osaamisemme sekä uudenaikaisen konekantamme ansiosta olemme asiakkaillemme laadukas ja kilpailukykyinen kumppani.  Vastaamme asiakkaidemme tarpeisiin kokonaisvaltaisesti sekä jalostamme tuotteemme mahdollisimman valmiiksi. Haluamme olla pitkäaikainen kumppani, jonka kanssa yhteistyö jatkuu prototyypeistä aina tehokkaaseen massatuotantoon asti.

Steralla työskentelee kokeneita suunnittelijoita, jotka etsivät yhdessä asiakkaan kanssa parhaita ratkaisumalleja heti prosessin alkuvaiheista lähtien. Valmistamme omat työkalumme, minkä ansiosta tuotantomme on kustannustehokasta, monipuolista ja ottaa huomioon asiakkaiden erilaiset tarpeet.

Yhteinen ympäristömme on meille tärkeä: noudatamme kaikessa toiminnassamme tiukimpia ympäristönormeja. 

 • 100% kotimainen. Kaikki valaisimet tehdään ja kootaan Suomessa.

 • Valmistusosaaminen. Valaistusratkaisujen räätälöitävyys ja toiminnan joustavuus.

 • Asiantuntemus. Tehtävämme on tarjota asiakkaalle paras mahdollinen ratkaisu.

 • Asiakkaan tarpeen ymmärtäminen. Yksiselitteiset ja ymmärrettävät tarjoukset. 3D-mallien läpikäynti asiakkaan kanssa.

tiimi
 • Reagoimme nopeasti yhteydenottoihin

  Joustavuus ja reagointinopeus on valttimme. Etukäteistietojen saatavuus vaikuttaa suunnittelun kestoon – saamme tehtyä tarjouksen nopeimmillaan tunnissa.

 • Valaistussuunnittelu

  Valaistuksen suunnitteluun kannattaa panostaa, sillä se on suurin yksittäinen hintaan vaikuttava tekijä. SteraLuxin valaisimia käytettäessä suunnittelu sisältyy hintaan.

 • Tarjouskatselmus

  Läpikäynnissä esitämme asiakkaalle suunnitelman 3D-mallina, josta on helppo hahmottaa mahdolliset muutokset jo suunnitteluvaiheessa.

 • Toimitus ja asennus

  Toimitus ja asennus tapahtuu yhdessä sovittujen aikataulujen mukaisesti. Sitoudumme projektin läpivientiin ja vaiheisiin.

 • Loppumittaus

  Tulosten analysoinnin jälkeen voidaan vielä tehdä muutoksia, jos tarve vaatii. Käymme myös läpi, miten projekti on edennyt ja mietimme missä on parannettavaa.

Maksuton valaistuskartoitus

Tilaa nyt maksuton kartoitus jättämällä yhteystietosi alla olevalla lomakkeella tai ota suoraan yhteyttä asiantuntijaamme.

Käytämme lomakkeen kautta saatuja tietoja palveluidemme tarjoamiseen ja toimittamiseen. Lisätietoja löydät SteraLuxin tietosuojaselosteesta »

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Kartoitus sisältää nykytilannekartoituksen ja tilanneraportin. Ongelmatilanteissa teemme ratkaisuehdotuksen, joka sisältää valaistussuunnitelman, takaisinmaksulaskelman ja tarjouksen valaistuksen toteuttamisesta.

Matti Muntola

Asiakaspäällikkö
Sisävalaistus,
Sähköurakoitsijat
Puh. +358207885404
matti.muntola@stera.com

Copyright © 2023 Stera Group Oy