Sisältöön »
 
SteraLux Offcei Linear
 
 

OFFICE PANEL-valaisimet sisätiloihin

Kotimainen energiatehokas LED-valaisin matalalla häikäisyllä toimistojen valaistukseen

Suomessa valmistetut SteraLux Office Panel-valaisimet ovat suunniteltu erityisesti toimistojen  valaisemiseen. Office Panel -valaisimet on suunniteltu asennettavaksi alaslaskettuun kattoon, riippumaan tai pinta-asennuskehyksellä kattoon. Valaisimessa käytetään matalahäikäisyoptiikkaa, joten valaisin on ideaali tiloihin  joissa häikäisyvaatimukset ovat tärkeitä. Esimerkiksi toimisto-, aula- ja muihin yleisiin tiloihin. 

Valaisin käyttää samoja optiikoita ja samaa muotokieltä kuin Office Linear -valaisin, joten se on ideaali tiloihin, joissa käytetään myös Office Linear -valaisimia.

Osa valaisimesta voidaan muokata käyttökohteen ja -tarkoituksen mukaan. Muokattavia ominaisuuksia ovat esimerkiksi ohjaus- ja kiinnitystapa sekä rungon koko. Valaisimesta on saatavilla myös erilaisia värivaihtoehtoja, sekä rungon, että optiikan väri on valittavissa. Tarjoamme valaisimia  myös kokonaispalveluna, jolloin palveluun kuuluu suunnittelu- ja asennuspalvelu sekä vanhan valaistuksen kierrättäminen.


Pyydä   tarjous Lataa tuotekortti  Tilaa uutiskirje lataa valon-jakotiedostot


 
 

Tuotteet

 

MAKSUTON SUUNNITTELUPALVELU

Tarjoamme aina valaistuksen suunnitteluun maksuttoman kartoitus- ja suunnittelupavelun. Otamme suunnittelussa huomioon:

Saneerauskohteissa kartoitamme ensin aina nykytilanteen, jonka pohjalta suunnittelu tehdään. Otamme huomioon nykyiset valaisinten paikat ja pyrimme hyödyntämään vanhoja johdotuksia, mikäli mahdollista.

Uusiin kohteisiin suunnittelemme valaistuksen kohteeseen sopivaksi, lisäksi suunnittelemme tarvittaessa johtosarjat, joilla asennus onnistuu vaivattomasti.

Myös Office Linear -valaisimillamme on viiden vuoden valmistajan takuu ja kahden vuoden STUL-takuu.


Varaa  kartoitus  pyydä   tarjous    Tilaa uutiskirje LATAA TUOTEKORTTI 

 
 
Pyydä tarjous

Käytämme evästeitä

Sivustolla käytetään evästeitä palvelun turvallisuuden, tehokkuuden ja käytettävyyden takaamiseksi.

Käytämme Google Analyticsiä keräämään anonyymejä tilastoja kotisivuvierailijoiden liikennemääristä ja käyttäytymisestä. Käytämme tietoja tuotteidemme ja kotisivujemme käyttäjäkokemuksen kehittämiseen.

Asetukset »