Sisältöön »
 
dsc-1913.jpg
 
 

LINEAR HE LED-valaisimet

 KOTIMAINEN ENERGIATEHOKAS SISÄTILOJEN LED-VALAISIN   MUUNTAUTUU MONEEN TILAAN


Suomessa valmistetut SteraLux LINEAR HE LED-valaisimet ovat energiatehokas ja ympäristön huomioiva ratkaisu sisätilojen valaistukseen.  Ne sopivat erinomaisesti esimerkiksi varastojen ja teollisuustilojen valaisuun.  SteraLux LINEAR HE LED-valaisimet ovat helppo asentaa ja ne ovat erittäin pitkäikäisiä. Valaisimillamme on  viiden vuoden laitetakuu ja kahden vuoden STUL-takuu.

Linear ja linear he

LINEAR HE valaisimet ovat perinteisestä LINEAR HE valaisimesta kehitettyjä korkean hyötysuhteen valaisimia. Kirjainyhdistelmä HE tulee englanninkielisistä sanoista "high efficiency" eli korkea hyötysuhde.

Olemme poistaneet perinteisen Linear valaisimen näkyvistä valaisinvalikoimastamme. Jos sinulla on käytössäsi Linear valaisimia tai olet muuten kiinnostunut lukemaan Linearin tuotetietoja, löydät piilotetun verkkosivun alapuolella olevasta linkistä.

Linear Classic

tarjoamme valaistuksen kokonaispalveluna

Räätälöimme valaisimet asennuskohteen mukaan: räätälöitäviä ominaisuuksia ovat esimerkiksi valojakauma, värilämpötila, kiinnitystapa, ohjausjärjestelmä tai sähkönsyöttö. Tarjoamme valaisimia kokonaispalveluna, jolloin palveluun kuuluu suunnittelu- ja asennuspalvelu sekä vanhan valaistuksen kierrättäminen. Asennuspalvelumme kattaa koko Suomen. Teemme myös energiansäästö- ja investoinnin takaisinmaksulaskelmat osana suunnitteluvaihetta. Voit tutustua valaisintarjontaamme tuotehaun avulla tai ota meihin suoraan yhteyttä, niin etsimme sopivan tilaasi.

pyydä   tarjous  lataa Tuotekortti   Tilaa uutiskirje LATAA VALON-JAKOTIEDOSTOT 

 
 

Tuotteet

 
referenssi
referenssi

MEYER Turun telakka

MEYER TURUN telakan varastohallin valaistus uusittiin  varastohallin remontin yhteydessä. Vanhat valaisimet vaihdettiin SteraLux LINEAR LED-valaisimiin.                                    

Lue lisää »

Referenssi
Referenssi

Dinolift Oy

DinoLiftin tuotantotilan valaistusta tehostettiin tehtaan ollessa kesälomilla. Vanhojen 240W purkausvalaisimien tilalle asennettiin energiatehokkaat SteraLux LINEAR 150W valaisimet.

Lue lisää »

Referenssi
Referenssi

Sinituote

Sinituotteen tuotanto- ja varastotilojen vanhat valaisimet vaihdettiin SteraLux LINEAR -valaisimiin.                                                                                                                                                                                                                                                

Lue lisää »

Referenssi
Referenssi

Kaukokiito Oy

Kaukokiidon pääterminaalien – Vantaan, Turun, Tampereen ja Lahden – sisävalaistus uusittiin SteraLux LINEAR-valaisimilla.                                                                                                                                                                    

Lue lisää »

 
 
Pyydä tarjous

Käytämme evästeitä

Sivustolla käytetään evästeitä palvelun turvallisuuden, tehokkuuden ja käytettävyyden takaamiseksi.

Käytämme Google Analyticsiä keräämään anonyymejä tilastoja kotisivuvierailijoiden liikennemääristä ja käyttäytymisestä. Käytämme tietoja tuotteidemme ja kotisivujemme käyttäjäkokemuksen kehittämiseen.

Asetukset »