Sisältöön »
 
litet-tolpassa.png
 
 

AREA Lite LED-valaisimet

IP-tiivis ja helposti säädettävä valaisin 

SteraLux AREA Lite LED-valaisimet ovat energiatehokas ja ympäristön huomioiva ratkaisu esimerkiksi kiinteistöjen, parkkipaikkojen ja kävelyteiden valaisuun.  IP tiivis Area Lite on muotoilunsa ja kiinnikkeensä ansiosta helppo asentaa esimerkiksi seinään tai orteen kiinni. Valaisimen asento on säädettävissä ja valo pystytään näin ohjaamaan helposti kohteeseensa.  Valaisimillamme on  viiden vuoden laitetakuu ja kahden vuoden STUL-takuu.

Area Lite:llä valaiset pienet ja keskikokoiset sisä- ja ulkoalueet erinomaisesti. Suurempien kohteiden kuten jalkapallokenttien ja suurten teollisuusalueiden valaistukseen suosittelemme Area Evo malliamme.

PYYDÃ   TARJOUS LATAA TUOTEKORTTI TILAA UUTISKIRJE LATAA VALON-JAKOTIEDOSTOT

 
 

Tuotteet

 

MAKSUTON SUUNNITTELUPALVELU

Tarjoamme aina valaistuksen suunnitteluun maksuttoman kartoitus- ja suunnittelupavelun. Otamme suunnittelussa huomioon:

Saneerauskohteissa kartoitamme ensin aina nykytilanteen, jonka pohjalta suunnittelu tehdään. Otamme huomioon nykyiset valaisinten paikat ja pyrimme hyödyntämään vanhoja johdotuksia, mikäli mahdollista.

Uusiin kohteisiin suunnittelemme valaistuksen kohteeseen sopivaksi, lisäksi suunnittelemme tarvittaessa johtosarjat, joilla asennus onnistuu vaivattomasti.

Myös Office Linear -valaisimillamme on viiden vuoden valmistajan takuu ja kahden vuoden STUL-takuu.


Varaa  kartoitus  pyydä   tarjous    Tilaa uutiskirje LATAA TUOTEKORTTI 

 
 
Pyydä tarjous

Käytämme evästeitä

Sivustolla käytetään evästeitä palvelun turvallisuuden, tehokkuuden ja käytettävyyden takaamiseksi.

Käytämme Google Analyticsiä keräämään anonyymejä tilastoja kotisivuvierailijoiden liikennemääristä ja käyttäytymisestä. Käytämme tietoja tuotteidemme ja kotisivujemme käyttäjäkokemuksen kehittämiseen.

Asetukset »