Sisältöön »
 
Area Industrial katto
 
 

AREA INDUSTRIAL LED-valaisimet teollisuuteen

TEhokas valaisin suurten ja korkeiden tilojen valaisuun.

Steralux Area Industrial-valaisin on suunniteltu käytettäväksi teollisuudessa, suurien ja erityisesti korkeiden rakennusten valaistuksessa. Verrattuna perinteiseen Area Classic valaisimeen Industrial on pienempi ja kustannustehokkaampi. 

Area Industrial käyttää optiikkaa, jolloin valo saadaan ohjattua entistä tarkemmin. Optiikan ansiosta Industrialia voidaan käyttää erittäin korkeiden tilojen ja esimerkiksi teollisuuden ulkoalueiden valaisuun. Industrial on saatavilla myös tiiviillä hengittävällä kotelolla, jolloin se soveltuu myös erittäin pölyisten tilojen valaisuun.

Industrial on kotelointiluokaltaan IP65, joten se sopii esimerkiksi pesutiloihin tai muihin kosteisiin tai pölyisiin tiloihin. 

Area Industrial-valaisimen kiinnikkeet suunnitellaan aina asennuskohteen mukaan, jotta asennus olisi mahdollisimman helppoa.

Myös Area Industrial-valaisimillamme on viiden vuoden valmistajan takuu ja kahden vuoden STUL-takuu.

pyydä tarjous lataa esite  Tilaa uutiskirje Lataa Valon-jakotiedostot


 
 

Tuotteet

 

MAKSUTON SUUNNITTELUPALVELU

Tarjoamme aina valaistuksen suunnitteluun maksuttoman kartoitus- ja suunnittelupavelun. Otamme suunnittelussa huomioon:

Saneerauskohteissa kartoitamme ensin aina nykytilanteen, jonka pohjalta suunnittelu tehdään. Otamme huomioon nykyiset valaisinten paikat ja pyrimme hyödyntämään vanhoja johdotuksia, mikäli mahdollista.

Uusiin kohteisiin suunnittelemme valaistuksen kohteeseen sopivaksi, lisäksi suunnittelemme tarvittaessa kiinnikkeet, joilla asennus onnistuu vaivattomasti.

Myös Area Industrial-valaisimillamme on viiden vuoden valmistajan takuu ja kahden vuoden STUL-takuu.

VARAA  KARTOITUS  PYYDÄ   TARJOUS    TILAA UUTISKIRJE  LATAA TUOTEKORTTI

 
 
Pyydä tarjous