Innehåll
 
dsc-5405-area-fiilis1956194595.jpg
 
 

SteraLux - The Best Made Lighting.

LED-BESLYSNINGENS PÅLITLIGA KUMPAN

 

Alla Stera Lux LED-lamporna tillverkas i Finland av Stera Technologies Oy. Vi är en globalt fungerande koncern som är specialiserad på kontrakttillverkning inom mekanik och elektronik. Till våra egna produkter hör led-lampor, fördelningsskåp och Smart Factory-systemet. Vår omsättning är över 90 milj. euro. Till vårt förfogande finns totalt cirka 55 000 m² produktionsutrymme i sex olika fabriker. Våra fabriker finns i Åbo, Pemar, Tammela, Kaavi och Vasa samt Allika i Estland.  För tillfället har vi cirka 850 medarbetare.

Tack vare årtionden av erfarenhet, kunnande inom mekanik- och elektronikproduktion samt moderna maskiner, är vi en högklassig och konkurrenskraftig kumpan till våra kunder. Vi möter våra kunders behov på ett omfattande vis och gör våra produkter så färdiga som möjligt. Vi vill vara en långvarig partner, med vilken samarbetet fortsätter från prototyper till effektiv massproduktion.

På Stera arbetar erfarna planerare som tillsammans med kunderna söker de bästa lösningarna genast från början av processen. Vi tillverkar våra egna verktyg, vilket gör att vår produktion är kostnadseffektiv, mångsidig samt beaktar kunders olika behov.

Vår gemensamma miljö är viktig för oss: vi uppfyller de strängaste miljönormerna i all vår verksamhet.

 


Erfarenhet och vårt företags värderingar garanterar kvalitet och ansvarsfull verksamhet

Vi har över 60 års erfarenhet av elektronik- och mekaniktillverkning samt granskad produktion (ISO 9001, ISO 14001, ISO 45001).

SteraLux LED-lamporna är ett miljövänligt och energisnålt val. Vid planeringen av produkterna beaktar vi miljöpåverkningarna under produktens hela livstid.

Vår miljö- och kvalitetpolitik »
stera.com »

Optimala lösningar

Vi skräddarsyr våra lösningar och beaktar kundernas olika behov.

Leveranssäkerhet

Stora, internationella aktörer litar på oss, våra produkter har 100%produkttestning och vår fabrik har moderna maskiner.


 
  • dji-0516827893239.jpg
  • iso-9001-iso-14001-iso-45001-cmyk322816469.jpg
 
Kontakta oss

Vi använder cookies

Denna sida använder cookies (kakor) för att förbättra säkerheten, effektiviteten och användarupplevelsen.

Vi använder Google Analytics för att samla anonym statistik över hur besökarna använder sidan. Vi använder informationen för att förbättra våra tjänster och användarupplevelsen.

Inställningar »