C2 Smartlight

Yhteistyö SteraLuxin ja C2 Smartlightin välillä on alkanut!

Kehittyvässä yhteiskunnassa laadun ja viisaan resurssien käytön pitäisi kulkea käsi kädessä.  

SteraLux tavoittelee paitsi parempaa valon laatua, myös pienenevää energian kulutusta. Tähän tavoitteeseen päästään optimoimalla valon suuntausta sekä käyttämällä parhaita komponentteja.   

Mitä korkeammalle tasolle kehityksessä päästään, sitä kovemman työn takana on seuraavan kehitysaskeleen ottaminen. Joskus apua haetaan uusien ja parempien komponenttien sijaan yhteistyöstä alan muiden toimijoiden kanssa.

C2 SmartLight on erikoistunut langattomaan valaistuksen ohjaukseen. Yksinkertaisesti se tarkoittaa valaistuksen automaattista säätämistä käyttöolosuhteisiin ja -aikoihin sopivaksi.

SteraLux valaisimet ovat energiatehokkaita ollessaan päällä, mutta entä silloin kun valoa ei tarvita ollenkaan tai sitä tarvitaan merkittävästi vähemmän? C2 SmartLightin kehittämällä teknologialla valaistuksen älykäs ohjaus onnistuu helposti. Näin SteraLux-valaisimet ovat energiatehokkaita myös silloin kun valoa tarvitaan vähemmän tai sitä ei tarvita ollenkaan.  

Olemme solmineet yhteistyösopimuksen C2 SmartLightin kanssa, koska heidän teknologiansa tekevät SteraLux-valaisimista älykkäämpiä. Näin pystymme tarjoamaan asiakkaillemme etähallittavan ja automaattisesti säätyvän valaistuksen, energiatehokkaasti ja ympäristöä säästäen.

Anna hyvän työn näkyä. Silloin kun sitä tarvitaan.

Ville Saarinen, tuotepäällikkö, Stera Technologies Oy:

” Valaistuksen langattomat ohjausjärjestelmät ovat tällä hetkellä vahvassa nosteessa, tämä näkyy tarjoajien määrässä. Kenttä on hyvin pirstaloitunut ja olemme huomanneet, että suurimmassa osassa joko ohjauskomponenteissa tai ohjelmistossa on vielä kehittämisen varaa.

C2 SmartLightin tuotteet ja ammattitaitoisuus ulkoalueiden ohjausratkaisussa vakuutti meidät. Tämän takia päädyimme integroimaan C2 SmartLightin ohjausteknologian meidän aluevalaistuksen tuotteisiimme.  

C2 SmartLightin tarjoamat komponentit sekä ohjelmisto näyttäytyivät selvästi pisimmälle vietynä kokonaisuutena. Se on kerryttänyt tarvittavat käyttötunnit kentällä toimintavarmuuden saavuttamiseksi.  

Meille kumppanuus oli luontainen valinta; nyt pystymme tarjoamaan suomalaiset LED-valaisimet integroituna suomalaisella älykkäällä ohjauksella. Yhdessä pystymme tuottamaan parasta valoa suurille ulkoalueille, esimerkiksi urheilukentille, satamiin ja teollisuusalueille.”

Petri Laitinen, varatoimitusjohtaja, C2 SmartLight Oy:

C2 SmartLight on suomalainen älykkäisiin valaistusratkaisuihin erikoistunut yritys, jonka palveluista nauttii jo kaksi kolmasosaa suomalaisista.

“Olemme toimittaneet jo satoja valaistuksen ohjausratkaisuja suurille ulkoilualueille, kuten liikuntapaikoille, satamiin ja teollisuusalueille ympäri Suomea. Automaattisesti säätyvä valaistus minimoi ympäristöä häiritsevän valosaasteen määrää sekä pienentää energiankulutusta.

Meistä on hienoa saada kumppaniksemme kotimainen ja laadukas valaisinvalmistaja. SteraLuxin kanssa voimme tarjota valoa kokonaisratkaisuna esimerkiksi urheilukentille, satamiin ja teollisuusalueille.”

Lisätietoa C2 SmartLight toiminnasta:

Petri Laitinen
Varatoimitusjohtaja
C2 SmartLight Oy
044 045 4765
petri.laitinen@c2smartlight.com

Copyright © 2023 Stera Group Oy